• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pozwalam narzeczonej...

Halred

Erotoman
Zdrowy związek to taki w którym facet bądź kobieta pozwala na sex z kim się chce? Dobrze to rozumiem?
A zdrowy związek to taki, gdzie kobietę trzyma się w piwnicy, z założonym pasem cnoty? Bo ja uważam, że ograniczanie wolności kobiety i zabranianie jej podstawowych i naturalnych dla niej zachowań to nie jest nic zdrowego.

Mężczyzna

Pele

Seks Praktykant
A zdrowy związek to taki, gdzie kobietę trzyma się w piwnicy, z założonym pasem cnoty? Bo ja uważam, że ograniczanie wolności kobiety i zabranianie jej podstawowych i naturalnych dla niej zachowań to nie jest nic zdrowego.

Zależy co kto rozumie przez definicje związek .. wystarczy że zanim dwie osoby się ze sobą zejdą to sobie wytłumaczą i nie ma problemu przecież. Chociaż ja zawsze uważałem że związek dwóch osob to powinien się opierać na tylko tych osobach a nie n+1 ;)

Kobieta

Kimboaz

Seks Praktykant
ffd67566.png