• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Powstrzymywanie moczu

Status
Zamknięty.

NoNickname

Cichy Podglądacz
w linku do cwiczen ktory umiescilem w poprzednim temacie jest cwiczenie dotyczace powstrzymywania strumienia mocze przy sikaniu...tam jest napisane ze na poczatek powstrzymac strumien nalezy 1sekunde,jesli ktos jest w stanie robic to przez 12sekund,swiadczy to o jego dobrej kondycji seksualnej......mi nie sprawia problemu jego powstrzymanie nawet przez minute :eek: ,dziwne to,tak samo jak to ze podczas klasycznego stosunku nie potrafie dojsc(co podobmno kazdy mezczyzna robi...),potzrebuje do tego orala,jest ktos z podobnym przypadkiem?
jak dluo wy umiecie wstrzymac mocz?? :p

poison-flower

Seks Praktykant
a ja myślałąm że z tym powstrzymywaniem się to chodzi o ćwiczenie mieśni... ale u kobiet, dla zwiększenia przeżyć podczas sex'u...
o ja sierota :lol:

seeme

Cichy Podglądacz
Re: powstrzymywanie moczu

pod takim kontekstem nie słyszałam jeszcze o powstrzymywaniu moczu... wiem, że kiedy mężczyzna powstrzymuje mocz przez kilka sekund czy minyt to powiększa się "jego" szerokość :lol: rany co ludzie eszcze nie wymyśla :roll: :lol:

^_^

Cichy Podglądacz
a ja slyszalem, na polsat zdrowie, ze bardzo czesto cwiczenie wstrzymywania moczu jest polecane dla pan w ciazy - podobno jest to przydatne podczas rodzenia. Jednak jest podobno mozliwosc ze doprowadzi to do nieregularnego oddawania moczu lub poprostu jakis problemow z jego oddawaniem.

poison-flower

Seks Praktykant
paniom po porodzie jest to podobno zalecane, na poprawienie stranu mięśni utrzymujących pęcherz. ale nie mądrze się bo nie jestem mamą.
własciwie to nie pamiętam o co chodzi w tym poście, o to kto ile może utrzymać siusiu? nie prubowałam liczyć :p

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry