• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Powstrzymywanie moczu

Status
Zamknięty.

NoNickname

Cichy Podglądacz
w linku do cwiczen ktory umiescilem w poprzednim temacie jest cwiczenie dotyczace powstrzymywania strumienia mocze przy sikaniu...tam jest napisane ze na poczatek powstrzymac strumien nalezy 1sekunde,jesli ktos jest w stanie robic to przez 12sekund,swiadczy to o jego dobrej kondycji seksualnej......mi nie sprawia problemu jego powstrzymanie nawet przez minute :eek: ,dziwne to,tak samo jak to ze podczas klasycznego stosunku nie potrafie dojsc(co podobmno kazdy mezczyzna robi...),potzrebuje do tego orala,jest ktos z podobnym przypadkiem?
jak dluo wy umiecie wstrzymac mocz?? :p

poison-flower

Seks Praktykant
a ja myślałąm że z tym powstrzymywaniem się to chodzi o ćwiczenie mieśni... ale u kobiet, dla zwiększenia przeżyć podczas sex'u...
o ja sierota :lol:

seeme

Cichy Podglądacz
Re: powstrzymywanie moczu

pod takim kontekstem nie słyszałam jeszcze o powstrzymywaniu moczu... wiem, że kiedy mężczyzna powstrzymuje mocz przez kilka sekund czy minyt to powiększa się "jego" szerokość :lol: rany co ludzie eszcze nie wymyśla :roll: :lol:

^_^

Cichy Podglądacz
a ja slyszalem, na polsat zdrowie, ze bardzo czesto cwiczenie wstrzymywania moczu jest polecane dla pan w ciazy - podobno jest to przydatne podczas rodzenia. Jednak jest podobno mozliwosc ze doprowadzi to do nieregularnego oddawania moczu lub poprostu jakis problemow z jego oddawaniem.

poison-flower

Seks Praktykant
paniom po porodzie jest to podobno zalecane, na poprawienie stranu mięśni utrzymujących pęcherz. ale nie mądrze się bo nie jestem mamą.
własciwie to nie pamiętam o co chodzi w tym poście, o to kto ile może utrzymać siusiu? nie prubowałam liczyć :p

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry