• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Poszukiwanie pierwszej dziewczyny: lepsza nimfomanką, czy układ FWB?”.

Mężczyzna

olek163

Seks Praktykant
Czy na pierwszą dziewczynę (której pewnie i tak prędko nie znajdę), nadaje się nimfomanka, czy samo wychodzi podczas związku że nią jest? Od razu uprzedzę pytania. Mam 34 lata - Wiek spoko ale byli koledzy z podstawówki mają już swoje rodziny od lat. Jestem też niepełnosprawny i nie zdolny do pracy. Nieoficjalnie uważam że do jakiejś pracy jestem zdolny np. pracy na koparce. A może tą "pierwszą dziewczynę" radzicie zamienić na przyjaciółkę z korzyściami (FWB)? Macie jakieś inne propozycje czy uwagi, pytania? Piszcie.

Mężczyzna

Sialalalala

Seks Praktykant
Czy na pierwszą dziewczynę (której pewnie i tak prędko nie znajdę), nadaje się nimfomanka, czy samo wychodzi podczas związku że nią jest? Od razu uprzedzę pytania. Mam 34 lata - Wiek spoko ale byli koledzy z podstawówki mają już swoje rodziny od lat. Jestem też niepełnosprawny i nie zdolny do pracy. Nieoficjalnie uważam że do jakiejś pracy jestem zdolny np. pracy na koparce. A może tą "pierwszą dziewczynę" radzicie zamienić na przyjaciółkę z korzyściami (FWB)? Macie jakieś inne propozycje czy uwagi, pytania? Piszcie.

Będziesz mieć bardzo ciężko poznać kogokolwiek, czy do związku, czy do FWB.

1) 34 lata bez żadnych dziewczyn na koncie, to jest bardzo dużo, większość dziewczyn Cię z tego powodu od razu skreśli
2) Niezdolny do pracy - powodzenia, żadna dziewczyna Cię nie będzie utrzymywać
3) Niepełnosprawny - tak jak wyżej

Trochę to wygląda jak troll...

Ale jak nie jesteś trollem, to sorki za bycie dosłownym, może brzmi mój post źle, ale życzę powodzenia, bo będzie Ci mocno potrzebne.

Mężczyzna

MARSIM

Nowicjusz

Szukaj dalej nimfoamanki 😄😄😄

Mężczyzna

olek163

Seks Praktykant
Będziesz mieć bardzo ciężko poznać kogokolwiek, czy do związku, czy do FWB.

1) 34 lata bez żadnych dziewczyn na koncie, to jest bardzo dużo, większość dziewczyn Cię z tego powodu od razu skreśli
2) Niezdolny do pracy - powodzenia, żadna dziewczyna Cię nie będzie utrzymywać
3) Niepełnosprawny - tak jak wyżej

Trochę to wygląda jak troll...

Ale jak nie jesteś trollem, to sorki za bycie dosłownym, może brzmi mój post źle, ale życzę powodzenia, bo będzie Ci mocno potrzebne.
Ja normalnie pisać nie umiem więc rozumiem te podejrzenia.

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Bez obrazy, ale twój post można odczytać jako "zarabiam wynagrodzenie minimalne. Gdzie mam sobie kupić pierwsze mieszkanie - w Nowym Jorku czy Dubaju?" Co tu dużo się rozpisywać nad różnicami między nimfomanką a FWB, skoro twoje zerowe doświadczenie z kobietami nie daje ci żadnych szans ani na jedną ani na drugą opcję?

Mężczyzna

sebastian 1970

Cichy Podglądacz
DruhBoruch ma rację , prawda zawsze jest najlepsza , jesteś młody życie przed Tobą , jesteś mężczyzną poprostu postępuj jak przystało na mężczyznę. tylko tyle a zmieni wszystko w Twoim życiu , ja w Ciebie wierzę .Powodzenia