• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Poszukiwana odważna dziewczyna do trójkąta

Status
Zamknięty.

szukamyfajnej2229

Cichy Podglądacz
Hej, razem z partnerem chcemy urozmaicić swój seks i bardzo chcemy spróbować seksu we trójkę z dziewczyną. Wiec jeśli jesteś odważna, szukasz przygody i lubisz nowe doznania to nie wahaj się i pisz. Przedział wiekowy 18-27 lat, ładna, zgrabna i dbając o higienę.
Ona 22 lata
On 29 lat
Jesteśmy zadbana parą, dbamy o siebie i o swoje ciało.

krzychu81

Cichy Podglądacz
Z własnego doświadczenia wiem, że ciężko jest przekonać zupełnie obca kobietę do udziału w trójkącie, zwłaszcza z parą. Prędzej znalazłbyś jakąś gdyby miały to być trzy zupełnie przypadkowe osoby. Ale jak chcesz znaleźć kogoś kto by dogodził i tobie i twojej dziewczynie to już sprawa nie jest taka prosta. Mnie się kiedyś udało załapać na trójkąt, ale zgadaliśmy się na forum internetowym i byliśmy dla siebie zupełnie obcy. Wspólna zabawa i każdy sie rozszedł w swoją stronę.
Kumpel był w podobnej sytuacji co ty, razem z dziewczyną szukał pani do trójkąta. Nie znalazł chętnej więc opłacili na dwie godziny dziewczynę do towarzystwa. Obsłużyła profesjonalnie i ją i jego, wszyscy byli zadowoleni, a wcale nie wydali na to całych oszczędności. Ja sam też korzystam z usług takich pań i jestem zadowolony.
Kolega korzystał chyba z tego strony przy szukaniu: Real Gentleman's Club, ogłoszenia towarzyskie, ogłoszenia erotyczne, anonse towarzyskie, anonse erotyczne, damy do towarzystwa, agencje towarzyskie, agencja towarzyska, call girls, girlfriend experience, dom publiczny, domy publiczne, domina, BDSM, P
A ja z wlasnego doświadczenia polecam Ci jeszcze: sexogloszenia.net: ogłoszenia towarzyskie, prywatne anonse

Powodzenia w poszukiwaniach :)

Status
Zamknięty.