• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pompka waginalna

Mężczyzna

Nameless

Cichy Podglądacz
Nie znam laski posiadającej taką pompkę, ale Twoja przyjaciółka na pewno się ucieszy. Niecodzienny prezent

Mężczyzna

Marcin2001

Cichy Podglądacz
Też nie znam nikogo kto używał, widziałem tylko w filmach. Może jest tutaj kobieta która korzystała z takiej zabawki?

Kobieta

kamilaaa20

Seks Praktykant
Ja uważam, że to doskonały pomysł! Jeśli nie używała nigdy to napewno się nie zawiedzie. Pytanie tylko czy używa jakiś innych gadżetów bo jeśli nie to pompka może ją wystraszyć ale raczej do pierwszego użycia ;)

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
To teraz przyjaciółkom kupuje się akcesoria do cipki??? Coś przegapiłam w takim razie, bo zostałam na etapie książek, biletów na koncert, kosmetyków 🤣 a czekaj... to psiapsiółka z bonusem? A czy w takim razie ta kobieta nie zasługuje na pełnoprawne określenie "kochanka", skoro z nią uprawiasz seks? Ale mnie wkurza ten nowoczesny bałagan językowy, wszystko robione pod to, żeby tylko umniejszyć znajomość...

Mężczyzna

Marcin2001

Cichy Podglądacz
Wiem, że używa gadżetów erotycznych stąd pomysł na kupienie jej jednego.
nie, nie jest to moja kochanka tylko przyjaciółka. Znam ją dosyć dobrze żeby wiedzieć, że lubi gadżety. I nie, nie spałem z nią