• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pompka waginalna

Kobieta

kamilaaa20

Seks Praktykant
Hej! Pytanie w zasadzie do dziewczyn. Używałyście kiedykolwiek pompki waginalnej? Jakie pompki posiadacie? Ciekawa jestem waszej opinii na temat pompek waginalnych. Czy faktycznie jest to taka frajda po napompowaniu?

Mężczyzna

Saline_Lover

Cichy Podglądacz
Sam fakt, że coś w nas się nagle zmieniło, czy też urosło też mocno działa na psychikę i podniecenie. Nie trzeba tak mocno pompować jak na filmach, a nawet na początku nie polecam, żeby się nie zniechęcić.

Kobieta

kamilaaa20

Seks Praktykant
Kupiłam! Nie żałuję nawet 1 zł wydanej na ten gadżet. Faktycznie są lepsze doznania po użyciu pompki, łechtaczka jest mega wrażliwa wtedy i nie wiele trzeba żeby dojść.
Dziewczyny, polecam zdecydowanie!

Kobieta

Saanvi

Dominujący
Kupiłam! Nie żałuję nawet 1 zł wydanej na ten gadżet. Faktycznie są lepsze doznania po użyciu pompki, łechtaczka jest mega wrażliwa wtedy i nie wiele trzeba żeby dojść.
Moja jest standardowo wrażliwa i szybko dochodzę więc nie brzmi to jak zabawa dla mnie, ale dobrze, że wreszcie ktoś napisał jak to wygląda z punktu widzenia kobiety.

Mężczyzna

artuartu822

Podrywacz
Extra. W końcu jest kobieta z fantazją i flow. I o to chodzi by próbowac i się bawić. Mi się pompowanie podoba i chętnie taka cipke bym lizal. Jestem ciekawy wrażeń jej właścicielki ;)