• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pogadanki, zabawa, przyjemność.

Simon666

Nowicjusz
Poszukuję kobiety do luźnej, erotycznej, wirtualnej relacji bez zobowiązań. Nie chcę by relacja była skupiona tylko i wyłącznie na tym (tematy się mogą szybko wyczerpać i chemia się ulotni) ale żeby miała też w sobie luźne rozmowy o głupotach i życiu, z dużą dawką humoru. Mam 30 lat, 183 cm wzrostu, dbam o siebie, uprawiam sport ale jeśli szukasz kaloryfera i alvaro z Instagrama to niestety tutaj tego nie znajdziesz. Bądźmy realistami 😂. Jeśli wiesz czego chcesz, lubisz czerpać przyjemność i ją dawać, jesteś rozmowna i nie masz przysłowiowego "kija w tyłku" (tak, nie szukam dram) to myślę, że się dogadamy. Może pojawi się jakaś chemia, ogień, będzie fajne flow między nami - nie wykluczam wtedy czegoś poza wirtualną relacją. Zapraszam do kontaktu tutaj w wiadomości prywatnej, ewentualnie na snapie (xjacobx94) żeby ułatwić trochę kontakt. Nie wymuszam zdjęć, spotkań itd. Masz pełną swobodę i luz. Jestem realny, to nie fejk. 🙈