Hej kogo z was podnieca sex w hot bieliźnie rajstopy, kabaretki, lub cały komplet. Bo mnie strasznie, lubicie zedrzeć że swojego partnera/partnerki ubrania czy powoli dobierać się do nich dajcie znać
Hej kogo z was podnieca sex w hot bieliźnie rajstopy, kabaretki, lub cały komplet. Bo mnie strasznie, lubicie zedrzeć że swojego partnera/partnerki ubrania czy powoli dobierać się do nich dajcie znać
Delikatna hot koronkowa bielizna to jest to Ubrania trzeba pozbyć się jak najszybciej co do bielizny sytuacja przedstawia się całkowicie inaczej podczas pieszczot całego ciała zaczynam ja po woli ściągać nie przestając całować muskać pieścić językiem każdy zakamarek cudownego ciała
Ogólnie ja wolę nagość ,lubię patrzeć na cycuszki jak się bujają kiedy chodzi ,na cipeczke kiedy rozchyla nogi ,kutas od razu staje chociaż nie zawsze chce stanąć jak się weźmie coś innego oprócz alkoholu,wtedy tylko tabletka niebieska i ruchanie do rana po tym jest nie samowity orgazm panowie polecam
Ogólnie ja wolę nagość ,lubię patrzeć na cycuszki jak się bujają kiedy chodzi ,na cipeczke kiedy rozchyla nogi ,kutas od razu staje chociaż nie zawsze chce stanąć jak się weźmie coś innego oprócz alkoholu,wtedy tylko tabletka niebieska i ruchanie do rana po tym jest nie samowity orgazm panowie polecam
To słabo cię pobudzają te cycuszki i cipeczka jak musisz zażyć niebieską tebletkę może gdyby ubrała kabaretki i sexi bieliznę to obyło by się bez tej niebieskiej tabletki
Ależ skąd, według mnie każda opinia jest tak samo trafna.
Jeśli o mnie chodzi to zależy od dnia, nastroju... Jednym razem bielizna jest tym co trafia w gusta, innym razem kompletna nagość powoduje eksplozję przyjemności
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.