W sensie jak dziewczyna ma coś na stopach zakrywającego je (zakryte obuwie, skarpetki, pończochy) gdy chłopak jest boso, w sytuacjach takich w których to ewenementem bardziej są te buty u dziewczyny niż ich brak u chłopaka, np. gdy dziewczyna w łóżku ma skarpetki, nosi buty na plaży do bikini albo ćwiczy w butach sztuki walki.
Tu moje bazgroły - parę osób opalających się w bieliźnie na łące latem:
zapodaj.net
A tu inne bazgroły - trening kick boxingu:
zapodaj.net
Kiedyś ćwiczyłem i tak to wyglądało i była taka tendencja że dziewczyny wolały w adidasach/trampkach (żeby nie mieć stóp jak hobbit) i nie raz coś mi stawało na widok koleżanek.
To nie chodzi o to że nie podobają mi się damskie stopy a o to że to dodaje tajemniczości i podkreśla delikatność (dziewczyna ma delikatniejszą skórę więc bardziej potrzebuje chronić stopy), buty kojarzą mi się jako atrybut kobiecości, podobno prawdziwa kobieta ma ich kilkadziesiąt par na każdą okazję i sytuację.
Tu moje bazgroły - parę osób opalających się w bieliźnie na łące latem:

J9Lk9kuTURBXy8yMTkzZjk4ZC0wMjJmLTQwNTktYzRjYS03Mjk2NmZkNjM5NGIuanBlZ5GTAs0EOACBAQI.jpg - dodany na Zapodaj.net
Zdjęcie dodane na bezpłatny hosting zdjęć Zapodaj.net

kick_boxing_training_by_phobos143_de9ceuy-fullview.jpg - dodany na Zapodaj.net
Zdjęcie dodane na bezpłatny hosting zdjęć Zapodaj.net
To nie chodzi o to że nie podobają mi się damskie stopy a o to że to dodaje tajemniczości i podkreśla delikatność (dziewczyna ma delikatniejszą skórę więc bardziej potrzebuje chronić stopy), buty kojarzą mi się jako atrybut kobiecości, podobno prawdziwa kobieta ma ich kilkadziesiąt par na każdą okazję i sytuację.