• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Po jakim czasie powinien być zrobiony test ciążowy?

rose

Biegły Uwodziciel
prawidłowo użyta gumeczka+ delfen+ potencjalnie dni niepłodne= lusss blusss 8) w sumie to nie powinno sie w paranoje popadać.. chociaz ja nie potrafie :p

SnOOk3r

Nowicjusz
rose napisał:
prawidłowo użyta gumeczka+ delfen+ potencjalnie dni niepłodne= lusss blusss 8) w sumie to nie powinno sie w paranoje popadać.. chociaz ja nie potrafie :p
rose gumeczka umnie zawsze byla podstawa :D...ale teraz po tym zajsciu udalo mi siem namuwic moja partnerke do tabletek :) ....
ehh zawsze czlowiek spokojniejszy bedzie:)

pozdrawiam

fraszka

Podrywacz
Szarka a czy Ty przed tymi planowymi próbami poczęcia dzidziusia stosowałaś tabletki antykoncepcyjne? Bo ja ostatnio się naczytałm o tym że po pigułkach właśnie organizma wraca do pełnej płodności nawet po 2 - 3 latach dopiero, a ja właśnie juz zaczynam myśleć o antykoncepcji jakiejś i chciałabym wiedzieć cyz potem będę miał problemy z ciążą ponowną.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry