Jest wg mnie aktualna choć w tym roku nie byłem, ale stała atrakcją i w wersji koedukacyjnej i w wersji dla panów szukających atrakcji wizualnych na wydmie
Jest wg mnie aktualna choć w tym roku nie byłem, ale stała atrakcją i w wersji koedukacyjnej i w wersji dla panów szukających atrakcji wizualnych na wydmie
Jakiś tydzień temu było multum facetów i chyba jedna para hetero. Na stronie bezpośrednio przy morzu było spokojnie, a za wydmy nie zaglądałem. Domyślam się, że część facetów raczej nie była hetero, bo siedzieli grupkami lub parami, ale mogę być w błędzie
Jakiś tydzień temu było multum facetów i chyba jedna para hetero. Na stronie bezpośrednio przy morzu było spokojnie, a za wydmy nie zaglądałem. Domyślam się, że część facetów raczej nie była hetero, bo siedzieli grupkami lub parami, ale mogę być w błędzie
Przechodziłem raz z ciekawości w kierunku Górek Zachodnich większość to faceci możliwe że homo i jakieś 2 osobne panie opalające się topless. Czy czasem przez tą plażę nie będą przebiegać instalacje gazoportu? Byłaby szkoda z gazetki xxx dowiedziałem się że ta plaża istnieje conajmniej od lat 90.
Chciałem iść na taką plażę z swoją kobietą żeby zobaczyć jak tam jest ale moja kobieta nie chce . Niby się wstydzi ale pewnie faceci by mieli atrakcje mimo naszego wieku .
Na wyjście z partnerka polecam bardziej kameralne plaże niż stogi, takie jak Piaski GoLasek, albo Grzybowo, w Piaskach szczególnie jest fajne bo mega szeroka plaża, bywalcy dbają o plaże, siebie, i kulturę naturyzmu, ekscesów tam nie uświadczysz, co innego na Stogach.
Na wyjście z partnerka polecam bardziej kameralne plaże niż stogi, takie jak Piaski GoLasek, albo Grzybowo, w Piaskach szczególnie jest fajne bo mega szeroka plaża, bywalcy dbają o plaże, siebie, i kulturę naturyzmu, ekscesów tam nie uświadczysz, co innego na Stogach.
wędkarze mawiają że pod dużym kamieniem konkretny robak. Ja też wyhodowałem spory i się tym nie przejmuję, bywam na nagich plażach (i nie jako podglądacz) i mam wywalone na to co myślą inni. To jest ich problem nie mój...
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.