• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy trojkat jak do niego doszło ?

Mężczyzna

Mkookm

Nowicjusz
Opowiadajcie jak wyglądał wasz pierwszy trójkąt ? Mój miał miejsce u mnie w domu po imprezie został mąż kuzynki mojej narzeczonej, mojej powiedziałem żeby się już kładła do łóżka bo chce się bzykac a ona czy on też może . Zgodziłem się bo od dłuższego czasu ją namawiałem na trójkąt. Powiedziała żebym poszedł po niego, zawołałem go do sypialni i zapytałem czy się przyłączy ona leżała już nago i zgodził się bez wahania. ;)

• Love
Reactions: tpo
Mężczyzna

And

Seks Praktykant
Dawno temu poszedłem z moją dziewczyną do jej koleżanki. One tak dla zabawy zaczęły się całowac. Ja tylko obserwowałem. Po jakimś czasie widząc moje podniecenie zaproponowały abym wyjął kutasa i zaczął się masturbować. Długo nie musiałem czekać jak same się nim zaopiekowały. Wspólne zabawy powtórzyliśmy jeszcze wiele razy.

Mężczyzna

Kaziczek

Seks Praktykant
A więc to było tak: wróciłem do domu i zastałem w pokoju moją żonę i sąsiadkę siedzące bardzo blisko siebie jak nigdy dotąd. Zauważyłem, że dziewczyny były juz wcięte po kilku drinkach. Siadłem na pufie obok wersalki a te ciągle się rechotały i zaczełem zagadywać o pocałunkach między kobietami i ku mojemu zdziwieniu poszly w ślinę z tym że widać że nie robily tego pierwszy raz ze sobą, mi juz się zrobiło dobrze, to był szok dla mnie. Po chwili i olaniu następnego drinka zapytałem o ich piersi, która ma większe i moja żona powidziała do sasiadki no pokaż mu bo nie da spokoju, i pokazała w tym momencie moja też je wystawiła, miały na prawdę podobne te cycunie i skromnie zapytałem żony czy mogę pocałować suteczka sąsiadki a moja sie zgodziła, zeby nie była zła possałem i mojej, mi juz stał na baczność. Powiedziałem do siebie teraz albo nigdy i zapytałem czy sąsiadka pokazała by mi swoją cipeczkę i moja jej już nic nie mówiła i w tym momencie obie ściągnęły dresy i ukazały mi się dwie wygolone cipki, ja nie wierzyłem sam w to co widzę, Jak juz zobaczyłem to juz bez gadania i pytania dotknełem cipki sąsiadki i drugą ręką mojej żony i zacząłem wsuwać rączki głębiej i nóżki mojej i sąsiadki same się rozchylały także mogłem dojsc do ubu dziurek. Moja sąsiadka zareagowała zaciśnięciem warg i syczeniem , moja podobnie z tym że cipczka sąsiadka w momencie zrobiła się bardzo wilgotna. Poszedłem umyć swojego i wróciłem do pokoju, moje panie oddawały się wzajemnym pocałunkom z języczkiem. Wtedy zaproponowałem zeby iść do sąsiadki bo tam nie było nikogo i po chwili nie wiem kiedy sałem juz nagi przed sąsiadką w jej mieszkaniu i się całowaliśmy a ona piesciła mojego, gdy moja wyszła z ubikacji podłoga pod nami była juz mokra od soczków sasiadki i gdy moja ją dotkneła za cyczyszki a ja włożyłem paluszki do jej cipki dostala taki wytrysk jakiego w życiu z żoną nie widzieliśmy i tak dalej juz poszliśmy na całość , mogłem się pookochać z nią i z moją żoną , to było coś czego nie zapomnę do konca życia.

Mężczyzna

Begez17

Cichy Podglądacz
U mnie sytuacja wyglądała tak: impreza z moją i koleżanką jej, po kilkunastu drinkach dziewczyny zaczęły sobie pokazywać cycki którą ma większe, ja sobie grzecznie stałem z boku, aż w pewnym momencie koleżanka mówi do mojej „obciągnij mu „ ja bez zastanawiania się spuściłem spodnie w dół, moja zaczyna klęczeć i jedzie z robieniem loda, koleżanka się przyglądała i nagle moja powiedziała „ chodź obciągnij mu” ja lekko zdziwiony stoję ze stateczacym kutasem, nagle obie zaczęły mi robić loda i wspólnie i na zmianę, cała sytuacja nie potrwała długo bo po 3 minutach spuściłem się koleżance i mojej na twarz, dziewczyny się uśmiechnęły i zaczęły zlizywać sobie spermę z twarzy. Po chwili obie położyły się na kanapie i zaczęły się zabawiać sobą tzw. Nożyce ja siedząc grzecznie obok przyglądałem się sytuacji i podszedłem do nich po chwili znowu na loda i na zmianę jedną z drugą i tak zabawa trwała ;)

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry