• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy raz.

Kto jest pierwszy nago?

• Kobieta

Votes: 3 100,0%
  • Facet

Votes: 1 33,3%
  • Jednocześnie

Votes: 1 33,3%

• Total voters
    3
Kobieta

madzia78

Cichy Podglądacz
A z kolei ja prawie zawsze w ciuszkach daje. A to jakiś strój, a to ponczochy, no i buty wszelkiego rodzaju.

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
No właśnie dziwne pytanie - to jest jakaś zasada i musi zawsze być tak samo? o_O
Jakby była zasada to autorka raczej by nie zadawała takiego pytania i robiła ankiety xD
To bardziej ciekawe pytanie i sprawdzanie jaka jest tendencja 👌

W sumie sam nie jestem pewny jak to było przeważnie u mnie 🤔 Jeśli pytanie jest kto ma pierwszy zsunięte majtki to chyba się wybije z trendu ale częściej kobieta w moim wypadku 😏
Ale nagi cały pierwszy chyba jestem ja 😂

Mężczyzna

C_N

Seks Praktykant
Jakby była zasada to autorka raczej by nie zadawała takiego pytania i robiła ankiety xD
To bardziej ciekawe pytanie i sprawdzanie jaka jest tendencja 👌

W sumie sam nie jestem pewny jak to było przeważnie u mnie 🤔 Jeśli pytanie jest kto ma pierwszy zsunięte majtki to chyba się wybije z trendu ale częściej kobieta w moim wypadku 😏
Ale nagi cały pierwszy chyba jestem ja 😂
No dobra ale forma zadania pytania sugeruje że musi być tak albo tak - brakuje opcji na to, że kogoś różnie bywa i nie jest to jakoś uregulowane z zasady. ;)