• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pierwszy raz lodzik bez gumki.

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
A ile razy miałeś lodzik w gumce że takie tezy stawiasz?
Mialem dziewczyne, co byla tak obsesyjnie zafiksowana na punkcie czystosci i strachem przed ciaza, ze nawet do loda kazala zakladac gume. Na poczatku myslalem, ze to jakas zabawa w doktora, czy jakis fetysz, ale po 5 czy 6 takich akcjach odpuscilem. Zarowno lodziki, jak i seks i w ogole te laske. Jeszcze rozumialbym, jak np po analu nie chcialaby brac dzidy do ust, ale to miala byc rozgrzewka przed wlasciwa akcja. Tez rozumiem, jak ktos kprzysta z panienki przy drodze i boi sie o chorobsko, ale w moim przypadku to nie byla panienka przy drodze...

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Cześć. Chciałem się pochwalić moim wczorajszym nowym doświadczeniem :) Otóż udało się pierwszy raz namówić koleżankę na lodzika bez gumki. Poprzednie razy zawsze było w. Wcześniej nie rozumiałem różnicy ale teraz to kompletnie inne doznanie :D Po wczorajszej akcji powtarzałbym to w kółko cały czas. Też tak mieliście za pierwszym razem?
Powiem więcej, teraz to z całego ruchania tylko lodzik mnie interesuje. Jak przechodzimy do akcji to niestety zawodnik odmawia postawienia się w stan gotowości.
Ta dwunastka w nicku, to twój wiek? Bo nie uwierzę, że dorosły mężczyzna może takie bzdury napisać

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry