• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Pierwszy raz lodzik bez gumki.

Mężczyzna

Metalhorsie

Seks Praktykant
A ile razy miałeś lodzik w gumce że takie tezy stawiasz?
Mialem dziewczyne, co byla tak obsesyjnie zafiksowana na punkcie czystosci i strachem przed ciaza, ze nawet do loda kazala zakladac gume. Na poczatku myslalem, ze to jakas zabawa w doktora, czy jakis fetysz, ale po 5 czy 6 takich akcjach odpuscilem. Zarowno lodziki, jak i seks i w ogole te laske. Jeszcze rozumialbym, jak np po analu nie chcialaby brac dzidy do ust, ale to miala byc rozgrzewka przed wlasciwa akcja. Tez rozumiem, jak ktos kprzysta z panienki przy drodze i boi sie o chorobsko, ale w moim przypadku to nie byla panienka przy drodze...

Kobieta

Krystyna.X

Podrywacz
Cześć. Chciałem się pochwalić moim wczorajszym nowym doświadczeniem :) Otóż udało się pierwszy raz namówić koleżankę na lodzika bez gumki. Poprzednie razy zawsze było w. Wcześniej nie rozumiałem różnicy ale teraz to kompletnie inne doznanie :D Po wczorajszej akcji powtarzałbym to w kółko cały czas. Też tak mieliście za pierwszym razem?
Powiem więcej, teraz to z całego ruchania tylko lodzik mnie interesuje. Jak przechodzimy do akcji to niestety zawodnik odmawia postawienia się w stan gotowości.
Ta dwunastka w nicku, to twój wiek? Bo nie uwierzę, że dorosły mężczyzna może takie bzdury napisać