• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Petting i ryzyko zapłodnienia partnerki

Status
Zamknięty.

hehe

Cichy Podglądacz
Witam,

mam taki problem : po wytrysku miałem spermę na brzuchu, wytarłem ją papierem toaletowym, istniała możliwość dotknięcia palcami nasienia, następnie wyrzuciłem ją do kosza, otarłem rękę o spodnie i wróciłem do swojej partnerki . Dotknąłem jeszcze jej spodni, łóżka i majtek, następnie włożyłem rękę do pochwy ( była sucha).
Czy istnieje możliwość zapłodnienia?
Proszę o odpowiedź ( edukacja seksualna w naszym kraju nie jest na zbyt wysokim poziomie :))

BejBe

Cichy Podglądacz
"Proszę o odpowiedź ( edukacja seksualna w naszym kraju nie jest na zbyt wysokim poziomie )"

Fakt...

jaromeo

Cichy Podglądacz
No teoretycznie, i przy dużej dozie "szczęścia" taki kontakt może wystarczyć do zapłodnienia. Warto myć ręce mydłem przed ponownym kontaktem...

Justyna

Podrywacz
Po pierwsze - czy to jest metoda antykoncepcji? Absolutnie nie! Dlatego uważam za niestosowne zamieszczanie tego pytania w dziale "Antykoncepcja".
Po drugie - ryzyko zapłodnienia w taki sposób jest minimalna, ponieważ plemniki giną w temperaturze pokojowej. Jednak nie jest to nic pewnego, więc lepiej zainwestować w antykoncepcję.
A że edukacja seksualna w naszym kraju praktycznie nie istnieje, to fakt. A dowodem na to jest zadawanie tego typu pytań na forach. No ale cóż, kto pyta, nie błądzi... Szkoda, że takich rzeczy niektórzy muszą dowiadywać się z internetowego forum.

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry