bolace jądra , ból jąder , bol jąder , peeting bez wytrysku=
Teraz nie wyobrażam sobie sytuacji, że po pieszczotach miałbym nie dostać te bóle były straszne a moja ukochana jest uświadomiona ze jak zaczyna działać to od początku do końca bo jak nie to potem skutki są straszne tak samo jest panowie z paniami jeśli jest kiziu miziu to tez trzeba partnerkę zaspokoić . Wiem nie zawsze są warunki ale trzeba coś wykombinować.
Cofając się w przeszłość jak miałem 17 ~ 18 lat i peeting nie był nam znany a do stosunku raczej nie dochodziło było w chilowe
kiziu miziu ona mi i ja jej bez dostania orgazmu . To były takie bule , że szok poszedłem do urologa a ten mi jasno powiedział starszy lekarz ,że jeszcze poznaliśmy się na tym ?? a ja co jest ??? o co kaman ? a on mówi ze jeśli się kochamy i rozumiemy to mam uświadomić partnerkę ze to nie zabawka na chwile to ja , żeeeee co ??? to on jesteś przy pannie sie podniecasz i następuje proces przygotowawczy do stosunku i jeśli to z ciebie nie wyjdzie to są bóle . No to po tej wizycie pogadałem z ukochaną . No i każda zabawa moim członkiem kończyła sie orgazmem najpierw wiadomo chusteczki potem , przy stosunku w niej , teraz już jest pyszny lodzik . Już od dawna nie wiem co to ból jąder