• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Para z Łodzi ❤️

Mężczyzna

KinkAF

Cichy Podglądacz
Cześć! Para z Łodzi 30 i 33 lat szuka...
My - szukamy kobiety, chętnie młodszej, ale to nie warunek. Szukamy nie tylko do trójkąta (co jest jednym z założeń) ale również do jakościowego wspólnego spędzania czasu, zakumplowania się, podyskutowania czy pójścia w melanż - albo do lasu.
Szukamy kobiety inteligentnej i otwartej, przy czym zaznaczę również że jestem mocno dominujący - chociaż zdarzało mi się i dać zdominować 😈 Lubimy też różne używki, więc to nie może być dla Ciebie problem - to znaczy, oczywiście że może ale nie będziemy go wspólnie rozwiązywać. ;P My jesteśmy atrakcyjni, szczupli, towarzyscy choć oboje introwertycy. Dużo czytamy, interesujemy się różnymi rzeczami I nie zanudzimy Cię.

Moje foto w avatarze, na pw możemy wymienić więcej. Jeśli byłabyś zainteresowana zapraszam na priv tutaj lub DZ Galeocerdo. W pierwszej kolejności zdjęcia, musimy wszyscy sprawdzić czy odpowiadamy swoim gustom :)
Wspaniałych świąt, pozdrawiamy! ❤️