• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Panowie poszukiwani, pilne!

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
lw-w.jpg

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
Kiedyś było łatwiej, dzisiaj szukanie męża jest passe 😂

Tego typu ogłoszenie przeczytał niegdyś mój antenat. Właśnie ukończył wydział architektury Cesarskiej Akademii Sztuk Pięknych w Petersburgu i rozglądał się za dobrą partią. Wygrał casting na 17 letnią sierotę. W pakiecie był majątek na Wileńszczyźnie. Młodzi musieli przypaść sobie do gustu, bo ich owocem było 8 dzieci. Wybudował nowy dom, młyn, browar. Byłam tam w tym roku, po przejściu czerwonej zarazy nic z tego nie pozostało.

Mężczyzna

Banisteriopsis2

Dominujący
Na początku przeczytałem "posągu" zamiast "posagu".
Na tej samej zasadzie, czytałem "łowca posągów" zamiast "łowca posagów".

Cóż, ogłoszenie ze Lwowa, przedwojennego, czyli mocno nieaktualne. :)

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Patrząc na to ogłoszenie mam wrażenie, że to wszystko kiedyś było zdecydowanie bardziej oparte na interesach. Albo dziś ludzie potrafią się z tym lepiej kryć...

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Patrząc na to ogłoszenie mam wrażenie, że to wszystko kiedyś było zdecydowanie bardziej oparte na interesach. Albo dziś ludzie potrafią się z tym lepiej kryć...

Dziś ludzie nadal kalkulują. I wcale się z tym nie kryją. A kiedyś? Bardziej dbano o pozory :)

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Przyszłość trzeba planować, wiadome. Ale nie opierać na kasie całego życia uczuciowego.
Czekaj, czekaj. Nie tak. Kasa jako zabezpieczenie przyszłości. Swojego i potomstwa. A życie uczuciowe to inna sprawa. Z innym. Lub z inną. Mało to kobiet tak wybiera ojca swoich dzieci? No i facetów matkę swoich? Facet raczej nie kasa ale walor reprezentatywny :)

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Czekaj, czekaj. Nie tak. Kasa jako zabezpieczenie przyszłości. Swojego i potomstwa. A życie uczuciowe to inna sprawa. Z innym. Lub z inną. Mało to kobiet tak wybiera ojca swoich dzieci? No i facetów matkę swoich? Facet raczej nie kasa ale walor reprezentatywny :)
Widzisz to wszystko w ciemnych barwach. Cóż, może mamy kompletnie inne doświadczenia życiowe na karku.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Jakich ciemnych barwach? Od początku dziejów człowieka tak było. Bo to zgodne z naturą jest. Samica szuka silnego samca, który zapewni jej potomstwu byt. A samiec ma rozsiewać potomstwo.
I u człowieka tak jest. Kobieta szuka mądrego, inteligentnego - lub w wersji prymitywnej bogatego (nawet ostatnio jedna z panien pisała tutaj, że dobre auto u faceta też jest ważne). A facet w sumie to pierdoli na prawo i lewo (ten mniej rozumujący :) )

A TY nadal wierzysz w miłość? Wzdychanie do księżyca i przyjaźń po grób? Teraz nie kpię, pytam poważnie.