• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Panowie, czy mówiliście ojcu o swoim pierwszym razie z kobieta, a jeśli tak to jak taka rozmowa wyglądała

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Widziałem filmik nagrany w celach humorystycznych, w którym młody chłopak przychodzi do ojca i opowiada mu o swoim pierwszym razie. Nie wchodząc w szczegóły zastanawiam się, czy takie rozmowy rzeczywiście gdzieś w Polsce miały miejsce, a jeśli tak, to jak wyglądały? W moim domu rodzinnym seks był i jest tematem tabu, takiej rozmowy nigdy nie było, a wręcz udawanie, że ten temat w ogóle nikogo z nas nie dotyczy.
*Bardzo bym prosił, aby panie nie zaśmiecały tematu; od anonsów są wiadomości priv, a pytanie skierowane do panów, gdyż ciekawi mnie męski punkt widzenia, jako, że sam jestem facetem.

Mężczyzna

ganymed

Biegły Uwodziciel
Tak. Powiedzialem tacie po latach przy grillu z nim i z macochą (u niej), że musialem przerwać jeden ze swoich pierwszych stosunkow z laską, bo byla za glosno i jak on juz wrocil z podrozy na 3ci nasz wieczor, to było mi wobec niego glupio, że jakby go nie szanujemy. A tata na to: trzeba sie było nie przejmowac. Mega się dziewczyny rozwokalizywują, jak je penetruję, a jakos zawsze najglosniej, jak slyszy ktos z ich lub mojej rodziny xD

Kobieta

Krystyna.X

Biegły Uwodziciel
Bardzo bym prosił, aby panie nie zaśmiecały tematu;
Ja jednak ,,zaśmiecę" ponieważ, to właśnie do mnie, a nie do ojca przychodzili synowie z pytaniami. Jak zacząć, jak się zabezpieczać, jak to w ogóle jest? Wiele było takich rozmów i wiele godzin poświeciliśmy na te tematy. Jak przebiegały? Najzwyczajniej. Pierwsza zwykle zaczynała się od słów: Mam problem, pogadamy? Kolejne były już najnormalniejszymi tyle, że na temat seksu.
Dlatego uważam, że pytanie powinno brzmieć: Czy rozmawialiście z którymś z rodziców o swoim pierwszym razie z kobietą? Ale może nie mam racji, to przepraszam, że jednak się wcięłam.

Mężczyzna

Hornyboy24

Seks Praktykant
Ja jednak ,,zaśmiecę" ponieważ, to właśnie do mnie, a nie do ojca przychodzili synowie z pytaniami. Jak zacząć, jak się zabezpieczać, jak to w ogóle jest? Wiele było takich rozmów i wiele godzin poświeciliśmy na te tematy. Jak przebiegały? Najzwyczajniej. Pierwsza zwykle zaczynała się od słów: Mam problem, pogadamy? Kolejne były już najnormalniejszymi tyle, że na temat seksu.
Dlatego uważam, że pytanie powinno brzmieć: Czy rozmawialiście z którymś z rodziców o swoim pierwszym razie z kobietą? Ale może nie mam racji, to przepraszam, że jednak się wcięłam.
Bardzo dziękuje za tę odpowiedź. Fakt, że dla wielu chłopców to matka była ojcem :)

Mężczyzna

Greg the Great

Dominujący
Hornyboy24 U mnie w domu było podobnie jak u Ciebie. Kontakt z ojcem pozbawionyh bliskości, ojciec niedostępny
Powiedziałem matce, bo mój pierwszy raz z kolezanką z pracy (nota bene starszą) tak nas ponióśł, że nie bylo nas tam dwa dni
Alibi dał nam brygadzista, który coś ściemnił w kierownictwie:D
Wyciągnąłem z tego nauke, żeby nigdy tak nie postępować z własnym synem i nie żałuję😊