Hetero, który dobrze rucha - ale marzy mi się aby role się odwróciły! Uwielbiam spełniać zachcianki kobiety która weźmie mnie całego bo to Twoja rozkosz daje mi najwiecej satysfakcji! Dyskretny nieśmiały nowy w te klocki lecz na Twój rozkaz gotowy na wszystko - chce poczuć to co Ty! zamieńmy się miejscem, rolami, ubraniami zrób ze mna to co chciałabyś żebym za chwile ja zrobił Tobie! Masz przynajmniej gwarancje ze będzie Ci jak w niebie. Rozdziewicz mnie w tych klimatach zajęty, pełen obaw ale raz się żyje może najpierw online? Choć dziś mam wolny wieczór i jestem mobilny. Znajdzie się chętna Pani na mega zabawę DZIŚ ? Otwarty na wszystkie propozycje. Okolice Bydgoszczy choć dla dobrej nauczycielki dojadę wszędzie. Mlody 26lat+ szczupły niezależny finansowo zapraszam
Nie wykluczam nawet prezentu w postaci pieniążków dla pełnej namiętności Pani bo kasa tu Nie gra roli jedynie pełna rozkosz swoboda zero przejmowania się odbicie się od rzeczywistości i oczywiście dyskrecja!!!
Nie wykluczam nawet prezentu w postaci pieniążków dla pełnej namiętności Pani bo kasa tu Nie gra roli jedynie pełna rozkosz swoboda zero przejmowania się odbicie się od rzeczywistości i oczywiście dyskrecja!!!