• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Pamiętniki żony

Mężczyzna

Marek Z.

Cichy Podglądacz
Czy wkurzyloby was gdybyście u swojej żony odkryli pamiętniki z czasów licealnych w których opisywała swoich bylych chlopakow i też pikantną stronę znajomości? Czy takich rzeczy nie powinno się niszczyć, gdy jest się w stałym związku?

adisson

Cichy Podglądacz
Można różnie do tego podchodzić. Prawdopodobnie kilka lat temu też by mnie to wkurzało, byłbym zazdrosny. Z wiekiem na pewno przyszedł odpowiedni dystans i stwierdziłbym, że to bardzo wartościowa, podniecająca pamiątka. Może właśnie dlatego dobrze, że ich nie zniszczyła? Pogadaj z Nią, powiedz że o nich wiesz. Może to być przyczynkiem do bardzo fajnego, udanego seksu.

I swoją drogą to forum erotyczne, tutaj zapewne dostaniesz większość takich opinii. Najlepiej jakbyś poskanował te treści, ocenzurował nieerotyczne fragmenty i zostawił tylko te pikantne i oczywiście za zgodą małżonki nam je tutaj udostępnił. Myślę, że byłyby to bardzo ciekawe erotycznie materiały, napisane z perspektywy nastolatki.

Mężczyzna

MARSIM

Nowicjusz
Nie wiem, osobiście nie czytałabym tak przywartych i intymnych rzeczy jak pamiętnik, to już chyba gorsze od sprawdzania telefonu. 💀
Na tym forum to większość opisów odpowedzi jest intymna. Tam była propozycja opublikowania po zgodzie żony i po ocenzurowaniu nie eorotycznych czyli jak rozumiem tych co moga naprowadzac na jakieś dane. Nie rozumiem w czym problem?

Kobieta

Marysia1998

Nowicjusz
Na tym forum to większość opisów odpowedzi jest intymna. Tam była propozycja opublikowania po zgodzie żony i po ocenzurowaniu nie eorotycznych czyli jak rozumiem tych co moga naprowadzac na jakieś dane. Nie rozumiem w czym problem?
To, że skoro został odkryty, wątpię, że właścicielka oddała go do poczytania. 😉