Szukając inspiracji do opowieści dziwnej treści, natrafiłam na coś innego niż wszystko, co do tej pory widziałam. Coś o wiele bardziej kreatywnego, opowiadania połączonego z wybujałą fantazją o nimfomankach, bdsm i fetyszach. Tym razem nie śmiejąc się z historii, a nagrywając o niej "normalny" odcinek, chciałam docenić pracę Pana Cepera, który jest autorem owego dzieła (źródło w opisie odcinka, jak zawsze!).
Mianowicie wpadł on na pomysł powstania ośrodka do adopcji nimfomanek, w tym wypadku na Święta, a że mamy akurat okres przedświąteczny to historia wpisuje się idealnie w tę kategorię. W ośrodku przetrzymywane powinny być panie, które straciły kontrolę nad swoim popędem seksualnym. A w jakich warunkach żyją i jakie są wymagania, aby jedną z nich adoptować, dowiecie się w dzisiejszym odcinku Harlequinów.
Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami na ten temat. Czegoś takiego jeszcze nie było!
Jaka byłaby wasza wymarzona nimfomanka?

Mianowicie wpadł on na pomysł powstania ośrodka do adopcji nimfomanek, w tym wypadku na Święta, a że mamy akurat okres przedświąteczny to historia wpisuje się idealnie w tę kategorię. W ośrodku przetrzymywane powinny być panie, które straciły kontrolę nad swoim popędem seksualnym. A w jakich warunkach żyją i jakie są wymagania, aby jedną z nich adoptować, dowiecie się w dzisiejszym odcinku Harlequinów.
Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami na ten temat. Czegoś takiego jeszcze nie było!
Jaka byłaby wasza wymarzona nimfomanka?