• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Osiem kółek

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
To był jeden z tych majestatycznych, pyłowych zachodów słońca. Z jednej strony miałam sznur samochodów, mozolnie pięły się po nitce ekspresówki w stronę swoich domów. Z drugiej strony wilgotne łąki, budzące się powoli do życia ze snu zimowego. Ten zapach... mokrej ziemi - kojarzy mi się on zawsze z czymś pierwotnym, może nawet z czasami pierwszych Polan, gdy na tych ziemiach seks jeszcze nie był spętany tak mocno piętnem monogamii.
Pomiędzy tym wszystkim byłam ja. Pędziłam jak na skrzydłach do niego, dosłownie i w przenośni...Spotkanie z nim to czysta magia, czas gdy mogę poczuć się w pełni kobieca. Magiczne chwile przerywające na moment monotonię zwykłego, szarego życia bez emocji.
Jechałam więc do niego, na nogach miałam moje ukochane, mocno już sfatygowane rolki, jak zawsze komplet ochraniaczy i obowiązkowy kask. Specjalnie na spotkanie z nim założyłam mój kombinezon z krótkimi, luźnymi spodenkami. To taki strój, który umożliwia seks w plenerze bez rozbierania się. Bo jechałam do niego właśnie po to. Byłam ubrana cała na czarno, a moja naga, gładka skóra mocno kontrastowała z tą barwą. Gdy przychodzi sezon i mogę znowu jeździć, zaczynam się czuć niemal idealnie - znika cały cellulit, zarysowują się delikatnie mięśnie, a pobudzone krążenie sprawia, że całe moje ciało (nawet uda, które zazwyczaj są zimniejsze) jest ciepłe w dotyku... Wyglądałam szałowo a między nogami czułam coraz większą wilgoć. Chyba byłam bardzo pociągająca w tej chwili - z lekkim rozbawieniem łapałam spojrzenia oszołomionych rowerzystów i innych rolkarzy. Gdy ich znudzony wzrokzauważal mnie, momentalnie cała ich uwaga skupiała się na mojej sylwetce. Odwzajemniałam ich spojrzenia, lubię to... zatopić wzrok w oczach nieznajomej osoby (i wcale nie muszą to być faceci), mam wtedy wrażenie, że robię coś niemalże perwersyjnego - zagladam w duszę i przenikam tą oficjalną fasadę. Jest to niegrzeczne, ale bardzo pociągające...
Jestem już na miejscu - umówiłam się z nim w opustoszałym skate-parku, jest on odgrodzony od trasy szybkiego ruchu estakadami i schodami. Wewnątrz panuje o tej porze już półmrok.
Na ławkach siedzi tylko jedna osoba - on 🩷. Wstaje na mój widok, a ja podjeżdżam wprost w jego ramiona. Ogromny uśmiech i radość miesza się ze wspomnieniem smutku, jaki nas pochłaniał, gdy nie było dane nam się widzieć. Bardzo mocno się przytulamy i całujemy - trwamy tak dobrych kilka minut.
Kolejne pół godziny spędzamy na ławkach, gadając i nie spuszczając ani na moment wzroku z siebie. Stopniowo na nowo oswajamy się ze sobą. Moja dłoń co jakiś czas ląduje na jego policzku, on odwzajemnia to kolejnymi pocałunkami.
W pewnej chwili czuję, że nie dam już rady dłużej rozmawiać. Coraz mocniej rozprasza mnie fakt, jak erotycznie działa na mnie on - to co się dzieje teraz między moimi nogami jest absurdalne, dzieje się to poza moją kontrolą, czuję istny potok...
Patrzę na niego teraz tak jak lubi, ogromnymi, szklistymi oczami, niewidzącym wzrokiem i sięgam dłonią wprost do jego męskości. Czuję przez materiał, że jest w połowie pobudzony. Głaszczę go chwilę paznokciami i mówię z zaczepnym uśmiechem: "Nie jestem w pełni zadowolona, chyba będę musiała się bardziej postarać".
Wstaję z miejsca i idę się trochę przejechać. "Chcesz zobaczyć jak jeżdżę?" - pytam. - "Pewnie, dawaj mała!"
Zjeżdżam na skraj nawierzchni i ruszam serpentyną, gdy jestem znowu przy nim hamuję w miejscu. Czuję muzykę w głowie i luz, moje dłonie przejeżdżają od ud, przez biodra, gdy docieram do piersi, niemal słyszę jak głośny wdech bierze... Odwracam się i jadę tyłem do niego, w tym samym czasie podnosząc nieco w górę materiał szortów, tak żeby miał możliwość przekonać się, że moje pośladki są jeszcze jędrniejsze niż przy poprzednim spotkaniu. Słyszę w tym momencie jego głośne "Ajjjj...", krzycze do niego: "No to teraz czuję się jak milion dolarów!". Rozpędzam się mocno i przeskakuję po kolei linie wymalowane w poprzek nawierzchni. Widzę kątem oka, że to zrobiło na nim niemałe wrażenie. A teraz finał: rozpędzam się bardzo mocno i wjeżdżam na średnią rampę, gdy jestem na najwyższej wysokości, skręcam nieco tułów i zgrabnie siadam na skraju rampy. "Ochoo, chyba zrobiłam niezły pokaz" - myślę, bo moja widownia zeszła z ławek i stoi oniemiała patrząc na mnie.
Czuję się genialnie, siedząc tam na górze, dotykając pośladkami zimnej powierzchni rampy. Machinalnie rozwieram nogi i patrząc mu głęboko w oczy, bezwstydnie zanurzam pod spodenki palce... Tak, to miejsce na moim ciele błaga o jakikolwiek dotyk... Wyjmuję z siebie przemoczone palce i gdy on zmierza w moją stronę, maluję kontur ust swoimi sokami... Zjeżdżam z rampy wprost w jego objęcia, całuje mnie jak zwierzak głęboko, a ja dotykam jego twardego penisa. Gdy kończy mnie całować, wkładam mu moje palce do ust... Obejmuje mnie ramieniem i holuje w najciemniejszy zaułek skate-parku.

Część II wkrótce, cała historia jest zmyślona 😋

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Fajne 😁 Czekam na drugą część 😏
Na pewno im dalej tym przyjemniej mi się czytało i tym rosło ciśnienie, czyli prawidłowo 😂 Początek jak dla mnie trochę jakbym czytał opis obrazka Photoshopu, brakowało mi przełamania jakimś detale, ale ma swój urok. Mega mi się podobał motyw i opis z tą wymianą spojrzeń z obcymi ludźmi 😍 No i fajny motyw rolek 👍
Czytało się przyjemnie, mogę polecać tego allegrowicza 😅

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Część II:
Przez całą trasę zajadle się całujemy,w końcu przyciska mnie do zimnej, chropowatej ściany. Nie jest delikatny, mocno ugniata moje ciało, uda, pośladki, piersi. "Uwielbiam cię Maleńka, gdy jesteś taka pewna siebie" - mówi. Odchyla mi dekolt kombinezonu i stanik na bok i robi to, co lubię najbardziej - mocno ssie moje sutki... A ja mam wszystkie mięśnie zaciśnięte, cały czas muszę utrzymywać równowagę stojąc na rolkach. Chyba przez to, że jestem taka napięta , przyjemność jest jeszcze większa. Zapieram się mocno o ścianę i oplatam lewą nogę wokół jego tułowia. Podczas gdy on zabawia się ze mną, ja ściągam mu spodnie i bieliznę nieco w dół. Dotykam palcami jego penisa, potem ocieram nadgarstkiem - mam na sobie cały czas ochraniacze, więc z pewnością czuje na sobie szorstki materiał i zdarty plastki.
"Kochaj mnie mocno" - proszę go i pociągam wgłąb siebie. Wchodzi we mnie powoli, tak jak lubię a ja pochłaniam każdy milimetr tej przyjemności, patrząc mu jednoczesnie głęboko w oczy. Całuje mnie mocno i zaczyna się zdecydowanie poruszać. "Ależ ty jesteś dzisiaj ciaśniutka" - mówi zachrypniętym głosem, a ja z każdym jego pchnięciem robię się jeszcze bardziej wilgotna. W tej pozycji moja łechtaczka ociera się ciągle o jego penisa. Czuję niezwykłą przyjemność i orgazm rodzący się w mojej głowie. Rolki oddają jego każdy ruch - delikatnie kołyszą mnie w przód i tył.
Zaczynam pulsować, więc on przyśpiesza, trzyma mnie mocno dłońmi za pośladki, jest tak blisko jak tylko się da, fizycznie i metafizycznie....
Mój orgazm się rozkręca, wiem, że nie dojdę do końca, gdy będę przeżywała go cicho. Ruszam biodrami w jego stronę, nabijając się jeszcze mocniej. Gdy zaczynam głośno wzdychać i jęczeć, przychodzi do mnie pełnia orgazmu - to zawsze działa jak zapalnik. Ile to trwa, nie wiem, dochodzą do mnie jego podniecające jęki, ale słyszę je jak przez ścianę. Jestem ogłuszona swoją własną przyjemnością i tracę kontakt z rzeczywistością do momentu, aż nie poczuję jego końcowych skurczów i potoku nasienia. Budzę się gdy ze mnie wychodzi a po moich nogach ścieka ciepły płyn. Tęskniłam też za tym, więc biorę trochę na palce i bezceremonialnie pakuję je sobie do ust. Ten niezwykły brak smaku... zawsze mnie to obezwładnia...i ten jego zachwycony wzrok, gdy robię to, co robię...będę wspominać ten widok przez najbliższe tygodnie...

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Przyjemne, chociaż liczyłem, że ta druga część będzie dłuższa 😁 Bardzo fajny, intensywny opis odczuć partnerki 😏 Oczywiście cała historia zmyślona 😅
Wiesz co, to chyba dlatego, że jednak najbardziej mnie jara cała gra wstępna i motyw przewodni. A sam seks, owszem przyjemny, ale jednak to co się dzieje do tego momentu i odwlekanie - to właśnie to zapada najbardziej w pamięć (przynajmniej u takich kobiet jak ja).

Mężczyzna

luzik27

Podrywacz
Wiesz co, to chyba dlatego, że jednak najbardziej mnie jara cała gra wstępna i motyw przewodni. A sam seks, owszem przyjemny, ale jednak to co się dzieje do tego momentu i odwlekanie - to właśnie to zapada najbardziej w pamięć (przynajmniej u takich kobiet jak ja).
Ma to sens i absolutnie nie twierdzę, że to coś złego 😁 Szczególnie, że czasami gra wstępna i budowanie napięcia trwa dłużej niż główny akt 😂 Jak u Stepehna Kinga na przykład 🧐

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Fajne z pazurem smiałe odwazne i wuzdane . Generalnie nie czytam opowiadan , ale z racji ze to twoje to ochoczo wzielem sie za robote. Opis otoczenia tak jakbym jakas ksiazke czytal a od wilgotnej trawy przemokly mi buty oraz skarpetki. Pozniej te odosobnione miejsce w którym mozna sie zapomniec + ze ktos siedzi tam w oddali i wszystkiemu sie przyglada a moze nawet kilka osob . Po takim zakonczeniu to on zaraz bedzie napewno znowu gotowy i mozesz pisac 3 czesc. Od siebie to chcialoby sie powiedziec naucz mnie jezdzic na tych rolkach :D Pozdrawiam Fan

Kobieta

Lenkaa

Podrywacz
Fajne z pazurem smiałe odwazne i wuzdane . Generalnie nie czytam opowiadan , ale z racji ze to twoje to ochoczo wzielem sie za robote. Opis otoczenia tak jakbym jakas ksiazke czytal a od wilgotnej trawy przemokly mi buty oraz skarpetki. Pozniej te odosobnione miejsce w którym mozna sie zapomniec + ze ktos siedzi tam w oddali i wszystkiemu sie przyglada a moze nawet kilka osob . Po takim zakonczeniu to on zaraz bedzie napewno znowu gotowy i mozesz pisac 3 czesc. Od siebie to chcialoby sie powiedziec naucz mnie jezdzic na tych rolkach :D Pozdrawiam Fan
Dziękuję! Tam nikt nie siedział, tylko on, to tak gwoli ścisłości. Awansowałeś na mojego psychofana - skoro generalnie nie czytasz, ale moje to co innego 😋 miłego weekendu!

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
Skoro jest efekt to i przyczyna musi byc :D Wczesniej o tym nie pomyslalem moze faktycznie dałem sie zwariowac , ale załowac i wypominac sobie tego nie bede chocby miala mi sie palka na plecach zlamac.
Drzemie w tobie wulkan fantazji oby w koncu wybuchl i spelnil twoje wszystkie zyczenia.... Wspaniała ty kiedy walczysz z samą sobą a w środku płynie żar który można wypalic jeszcze większym ogniem.
Wiesz wydaje mi sie ze nie jestes osobą z która można sie nudzic i zaczyna sie budzic w tobie cos czego nie bedziesz w stanie powstrzymac (wczesniej czy pozniej) skoro tak mało czasu Ci sie poswieca.... Nic zlego moc byc kobietą
i miec fantazje, a jeszcze piekniejsza rzecza jest je spelniac........ AAA prawie bym zapomnial wysyłam wirtualnego całusa tam gdzie lubisz najbardziej. Pozdrawiam Psycho :D

PS Czytajac to jeszcze kilka razy sam nie wiem czy to fantazja czy wspomnienie te opowiadanie niemal zyje gdzies w czasoprzestrzeni.
Hmmm Grzeczna Ona a moze niegrzeczna napewno ciekawa :unsure:

Mężczyzna

Noigel

Podrywacz
A ja nie moge sie doczekac i mam nadzieje ze dasz sie poniesc do zywego. Jedna rzecz mnie niepokoi ze cos przegapie .

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry