• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Określanie dziewczyn/facetów tylko na podstawie ich wyglądu, ubioru, ruchów, gestów.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Czy też potraficie określić dziewczynę/ faceta na podstawie jego wyglądu i innych rzeczy podanych w tytule wątku, czyli bez jej mówienia? bo jak tak.

Przecież to widać po twarzy, ubraniach, itp rzeczach czy ktoś jest cwaniakiem, czy uczciwy, spokojny czy homoseksualny (nie mam nic do nich absolutnie) czy nawet typowo kto ma tylko ochotę na seks, a nawet po samych zdjęciach potrafię to określić czy wy też tak macie?

Kobieta

kaami

Podrywacz
Czy też potraficie określić dziewczynę/ faceta na podstawie jego wyglądu i innych rzeczy podanych w tytule wątku, czyli bez jej mówienia? bo jak tak.
Nie ocenia się książki po okładce ponoć. 🤔
Przecież to widać po twarzy, ubraniach, itp rzeczach czy ktoś jest cwaniakiem, czy uczciwy, spokojny czy homoseksualny (nie mam nic do nich absolutnie) czy nawet typowo kto ma tylko ochotę na seks,
Tu w jakimś stopniu jestem w stanie się zgodzić, przykładem niech będą dresiarze czy typowe Karyny. Co do homo, to się nie zgodzę, znam kilka osób homo, które ubierają się zwyczajnie i dopóki mi nie powiedziały, że są homo, to w życiu bym nie powiedziała, że mogą być innej orientacji.
a nawet po samych zdjęciach potrafię to określić czy wy też tak macie?
Po zdjęciach to trochę płytkie ocenianie. 🙂

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie ocenia się książki po okładce ponoć. 🤔

Tu w jakimś stopniu jestem w stanie się zgodzić, przykładem niech będą dresiarze czy typowe Karyny. Co do homo, to się nie zgodzę, znam kilka osób homo, które ubierają się zwyczajnie i dopóki mi nie powiedziały, że są homo, to w życiu bym nie powiedziała, że mogą być innej orientacji.

Po zdjęciach to trochę płytkie ocenianie. 🙂
Ponoć...

Z tymi homo to nie do końca, swego czasu po sexshopach chodziłem i w nich były przeważnie młode sprzedawczynie i zawsze jedna z nich wyglądała ja facet, czyli zakładam, że to lesbijki były, bo jednak podświadomie potrzebowała ta co kobieco wyglądała faceta z wyglądu i umówmy się, każda zdrowa dziewczyna która jest heteroseksualna mająca potrzebę faceta do m.in. seksu no nie mogła by pracować w takim sklepie, bo weź jak ja kupowałem gumki 64 i jak by sobie taka wyobraziła, że mam takiego giganta w spodniach to by przecież nie wytrzymała i by tam miała u siebie mokro i by do innych klientów nie byłaby schludna.

Czy ja wiem czy płytkie ocenianie? Mi się tam sprawdza.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Ponoć...

Z tymi homo to nie do końca, swego czasu po sexshopach chodziłem i w nich były przeważnie młode sprzedawczynie i zawsze jedna z nich wyglądała ja facet, czyli zakładam, że to lesbijki były, bo jednak podświadomie potrzebowała ta co kobieco wyglądała faceta z wyglądu
A może po prostu ktoś się taki urodził i tak wygląda?
i umówmy się, każda zdrowa dziewczyna która jest heteroseksualna mająca potrzebę faceta do m.in. seksu no nie mogła by pracować w takim sklepie, bo weź jak ja kupowałem gumki 64 i jak by sobie taka wyobraziła, że mam takiego giganta w spodniach to by przecież nie wytrzymała i by tam miała u siebie mokro i by do innych klientów nie byłaby schludna.
No nie, tak to nie działa. 😅
Czy ja wiem czy płytkie ocenianie? Mi się tam sprawdza.
Tak? To challenge, oceń mnie. 😉

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący

Przecież to widać po twarzy, ubraniach, itp rzeczach czy ktoś jest cwaniakiem, czy uczciwy, spokojny czy homoseksualny (nie mam nic do nich absolutnie) czy nawet typowo kto ma tylko ochotę na seks, a nawet po samych zdjęciach potrafię to określić czy wy też tak macie?
No przegiętych homoseksualistów łatwo rozpoznać. Tych nieprzegiętych trudniej, ale przyznaję, jest w ich wyglądzie jakiś brak estetyki. Trudny do określenia. Może za bardzo starają się być "trochę ładniejsi od małpy". Ale może to być coś innego.

Mężczyzna

czuly_kochanek

Biegły Uwodziciel
Co znaczy określić? Pochodzenie etniczne? Grupę społeczną? Cechy charakteru? Kolor włosów? Jedyne co jestem w stanie jednoznacznie określić to problem ze zrozumieniem tematów Twoich wątków.
Gdyby faktycznie tak było, powiedziałbym, że zazdroszczę takich umiejętności.

Ja sam dopiero po dłuższej rozmowie mogę rozeznać się kim kto jest, lub czytając większą ilość postów danej osoby na forum.
Oczywiście jak @kaami napisała, skrajności typu dresiarza czy karynę łatwo rozpoznać.
Kobietę mającą ochotę na seks... o wiele trudniej bez choć kilku zamienionych zdań. Nie każda ruda, wytatuowana czy ubierająca się ekstrawagancko kobieta będzie miała od ręki ochotę na seks - jak to sugerują niektóre kanały (ścieki informacyjne) na YT.

W jaki sposób po zdjęciach określasz czy ktoś jest spokojny czy nie, albo homoseksualny?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
A może po prostu ktoś się taki urodził i tak wygląda?

No nie, tak to nie działa. 😅

Tak? To challenge, oceń mnie. 😉
Tak kaami, dziewczyna około 25 lat mająca od urodzenia włosy na zapałkę, kolczyki i mocny czarny makijaż ta co podejrzewałem że to lesbijka.

To po czym mam Cię ocenić?

Kobieta

kaami

Podrywacz
Tak kaami, dziewczyna około 25 lat mająca od urodzenia włosy na zapałkę, kolczyki i mocny czarny makijaż ta co podejrzewałem że to lesbijka.
Fajnie, też mam kolczyki, tatuaże i mocny czarny makijaż, czy to mnie definiuje jako lesbijkę?
To po czym mam Cię ocenić?
No jest moje zdjęcie w avatarze, moje wypowiedzi na forum - działaj.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Fajnie, też mam kolczyki, tatuaże i mocny czarny makijaż, czy to mnie definiuje jako lesbijkę?

No jest moje zdjęcie w avatarze, moje wypowiedzi na forum - działaj.
A masz włosy na zapałkę? :)

Dobra spróbuję. Lizak oznacza, że jesteś luźna, nie przejmujesz się niczym, otwarta, masz mało stresu no i wiadomo co... lubisz sobie polizać u swojego, będąc frywolną, bo mówiłaś, że jesteś 7 lat w związku. Dekolt, oznacza, że jesteś pewna siebie, nie boisz się wyzwań. Ubierasz się dostojnie z nutką erotyki. Czarne włosy, oznacza ,że jesteś stanowcza, wiesz co mówisz, głupia nie jesteś tylko czasem zbyt energiczna i z nerwów się gubisz swoją mądrość życiową. Raczej jesteś szczupła co oznacza, że jesteś zalatana w życiu codziennym a przy tym pracowita zaradna, ale znajdujesz czas na wszystko.

Kobieta

kaami

Podrywacz
A masz włosy na zapałkę? :)
Nie mam, ale to też raczej nie jest podstawą do stwierdzenia, że ktoś na 100% jest homo.
Dobra spróbuję.
Trochę parsknęłam 😁
Lizak oznacza, że jesteś luźna, nie przejmujesz się niczym,
Luźna tak, ale tylko w zaufanym towarzystwie, przejmuję się wszystkim i wszystko biorę do siebie
Też tylko w zaufanym towarzystwie
masz mało stresu
Zdecydowanie odwrotnie
no i wiadomo co... lubisz sobie polizać u swojego, będąc frywolną, bo mówiłaś, że jesteś 7 lat w związku.
Byłam nie jestem, ale fakt, uwielbiam robić loda.
Dekolt, oznacza, że jesteś pewna siebie, nie boisz się wyzwań.
Pewność siebie jest u mnie na poziomie rowu mariańskiego
Ubierasz się dostojnie z nutką erotyki.
Ubieram się luźno i wygodnie, nie zwracam uwagi na to co jest modne, wychodząc na ulicę nie odkrywam ciała
Czarne włosy, oznacza ,że jesteś stanowcza,
Po prostu lubię czerń i w tym kolorze czuję się najlepiej
wiesz co mówisz, głupia nie jesteś tylko czasem zbyt energiczna
Głupia nie jestem, ale energiczna też nie
i z nerwów się gubisz swoją mądrość życiową.
Ciężko mi to ocenić
Raczej jesteś szczupła
Nie jestem, jestem pulpetem 😊
co oznacza, że jesteś zalatana w życiu codziennym a przy tym pracowita zaradna,
Prawda, za duży nacisk kładę na pracę
ale znajdujesz czas na wszystko.
Zdecydowanie nie, zazwyczaj nic mi się nie chce

Większość to pudło, ale plus za podjęcie wyzwania 🙂

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Nie mam, ale to też raczej nie jest podstawą do stwierdzenia, że ktoś na 100% jest homo.

Trochę parsknęłam 😁

Luźna tak, ale tylko w zaufanym towarzystwie, przejmuję się wszystkim i wszystko biorę do siebie

Też tylko w zaufanym towarzystwie

Zdecydowanie odwrotnie

Byłam nie jestem, ale fakt, uwielbiam robić loda.

Pewność siebie jest u mnie na poziomie rowu mariańskiego

Ubieram się luźno i wygodnie, nie zwracam uwagi na to co jest modne, wychodząc na ulicę nie odkrywam ciała

Po prostu lubię czerń i w tym kolorze czuję się najlepiej

Głupia nie jestem, ale energiczna też nie

Ciężko mi to ocenić

Nie jestem, jestem pulpetem 😊

Prawda, za duży nacisk kładę na pracę

Zdecydowanie nie, zazwyczaj nic mi się nie chce

Większość to pudło, ale plus za podjęcie wyzwania 🙂
Żeby nie było, że się bronię ,ale z twarzy bym więcej wyczytał, nie chcę jej oglądać, broń boże, ale nie mniej coś tam wyczytałem, a ten wcześniejszy avatar to też był Twój? jeśli tak to tak myślałem ,że przy kości jesteś, bo było widać bardziej podgardle a i chyba jakiś napis był ze złem to fakt ludzie mają takie podkoszulki aby pokazać innym że są skryci, że niby nic cisi i spokojni a tak naprawdę lubią żądze i są nie grzeczni tylko to ukrywają przed światem, ale wiem nie liczy się to, to tak poza konkursem.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Żeby nie było, że się bronię ,ale z twarzy bym więcej wyczytał, nie chcę jej oglądać, broń boże, ale nie mniej coś tam wyczytałem, a ten wcześniejszy avatar to też był Twój? jeśli tak to tak myślałem ,że przy kości jesteś, bo było widać bardziej podgardle a i chyba jakiś napis był ze złem to fakt ludzie mają takie podkoszulki aby pokazać innym że są skryci, że niby nic cisi i spokojni a tak naprawdę lubią żądze i są nie grzeczni tylko to ukrywają przed światem, ale wiem nie liczy się to, to tak poza konkursem.
Tam był napis "made in hell" z którym się bardzo utożsamiam. 😊 Nawet jak byś chciał, to twarzy byś nie zobaczył, nie czuję potrzeby pokazywania jej tutaj. 🙂

Mężczyzna

Lvl44

Cichy Podglądacz
Lata pracy w ogromnym zespole, w którym na przestrzeni 20 lat przewinęło się kilka tysięcy osób, wiele rozmów kwalifikacyjnych, wiele rozmów na stopie koleżeńskiej, próby nawiązania bliższych znajomości, sympatie i antypatie nauczyły mnie rozpoznawania charakteru ludzi po pierwszych kilkunastu minutach rozmowy.
Więc odpowiadając na pytanie: tak - potrafię określić osobę po pierwszym wrażeniu, jakie na mnie wywiera i chwili rozmowy. Ale i mnie to działa tylko przy spotkaniu twarzą w twarz.

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Tam był napis "made in hell" z którym się bardzo utożsamiam. 😊 Nawet jak byś chciał, to twarzy byś nie zobaczył, nie czuję potrzeby pokazywania jej tutaj. 🙂
Słuchaj, nawet jakbym chciał, to bym nie mógł od Ciebie tego prosić i wymuszać tego od Ciebie, przecież to jest Twój wizerunek i Twoja prywatność a przecież trzeba szanować czyjąś (w tym Twoją) prywatność, przynajmniej ja szanuję, także nie musiałaś się usprawiedliwiać czemu nie pokazujesz tu twarzy, dla mnie to jest zrozumiałe, że to jest Twoja prywatność i tyle, także spokojnie, nie musiałaś się z tego tłumaczyć i przepraszam, że Cię tym w jakiś sposób zaniepokoiłem.

Kobieta

kaami

Podrywacz
Słuchaj, nawet jakbym chciał, to bym nie mógł od Ciebie tego prosić i wymuszać tego od Ciebie, przecież to jest Twój wizerunek i Twoja prywatność a przecież trzeba szanować czyjąś (w tym Twoją) prywatność, przynajmniej ja szanuję, także nie musiałaś się usprawiedliwiać czemu nie pokazujesz tu twarzy, dla mnie to jest zrozumiałe, że to jest Twoja prywatność i tyle, także spokojnie, nie musiałaś się z tego tłumaczyć i przepraszam, że Cię tym w jakiś sposób zaniepokoiłem.
Z niczego się nie tłumaczę, nie usprawiedliwiam i niczym mnie nie zaniepokoiłeś, to była luźna informacja.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry