• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Okres się spóźnia

Status
Zamknięty.

ubik

Cichy Podglądacz
Wiem, ze ten problem to na tym forum nic nowego, ale jak kazdy zdenerwowany chcialbym uslyszec jakies slowo pocieszenia ;)

1. kilka dni z rzedu w okresie dni plodnych sex z durexem
2. zawsze 'po' sprawdzana gumka (pod kranem) - wszystko ok
3. pare miesiecy temu odstawione tabletki
4. cykl dziewczyny w miare regularny - 28 dni (ta wlasnie dotychczasowa regularnosc martwi w porownaniu z obecna sytuacja)

... a juz 5 dni za dlugo nie ma okresu.

Moje obawy wiaza sie z tym, czy w jakis sposob sperma nie wyplynela podczas stosunku 'na jezdzca' lub metoda sprawdzania pod woda nie jest stuprocentowa... choc wszystko wydaje sie, ze bylo zupelnie ok to watpliwosci sa.

Dzieki i pozdro

Janek

kudlaty xD

Cichy Podglądacz
najlepiej to chyba sprawdzic testem ciazowym... poza tym w jakims pisemku wyczytalem ze gumki maja ok 85% skutecznosci. jak wpadliscie - radze grac w lotto :>

SnOOk3r

Nowicjusz
prezerwatywy 95-99 % jakos tak ..

tez kidys mialem takie problemy radzil bym sie nie martwic czasem stres zdenerwowanie itp robia swoje po 2 tyg zacznij sie martwic

pozdrawiam

ruth

Seks Praktykant
Re: Okres sie spoznia...

Nie martw sie, mi sie okres w tym miesiącu spóźniał 2 tygodnie... też trochę się denerwowałam ale niestety jak sie podejmuje decyzje o współżyciu trzeba sie zawsze liczyc z możliwością rodzicielstwa :> Mi się spoźnił przez przemęczenie i niejedzenie ale już jest ok :) pozdrawiam :)
P.s. Też używaliśmy tylko durexow więc jak widać sa skuteczne ;-)

Machabej

Cichy Podglądacz

Ja tez używam durexów i mnie jeszcze nie zawioły.

Mojej ukochanej najwięcej spóźnił się 13 dni. Ja zaczynam się martwić po tygodniu. A jak laska zaczenie się denerwować, że ma objawy ciąży to możesz być spokojny, bo pojawiają się one po około miesiącu od zapłodnienia.

ruth

Seks Praktykant

Używamy samych durexow podczas dni płodnych i jakoś rodzicami nie jesteśmy na razie ;-) ale teraz przestawiam sie na tabletki ;)

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry