• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Ogłoszenie dla mężów Polek

Mężczyzna

Brazilian_WAW

Cichy Podglądacz
Niedawno przyjechałem do Warszawy i nie ukrywam — Polki zrobiły na mnie ogromne wrażenie. Jestem Brazylijczykiem włoskiego pochodzenia, mam 188 cm wzrostu, jasną karnację i brązowe włosy.

Z ciekawością odkrywam różne fantazje i tematy, o których wcześniej tylko słyszałem. Jeśli jesteś mężem, który lubi przekraczać granice rutyny i chciałby podarować swojej żonie nowe, intensywne doświadczenie z kimś o południowym temperamencie — chętnie się poznam.

Dyskrecja, szacunek i dobra energia są dla mnie najważniejsze. Jestem otwarty na propozycje. 😁

Mężczyzna

Brazilian_WAW

Cichy Podglądacz
Nie uważam, że w jakikolwiek sposób jestem lepszy — nigdy bym czegoś takiego nie powiedział. Ani lepszy od Polaków, ani od kogokolwiek innego. Nie jestem lepszy, być może nawet gorszy — po prostu inny.

To tylko kwestia ciekawości, którą ktoś może mieć. Mam doświadczenie tylko w Brazylii i naprawdę chciałbym spróbować czegoś polskiego. Czy będzie to lepsze, czy gorsze — nie mam pojęcia, ale na pewno będzie inne.

I tylko o to chodzi. Jeśli przekazałem to w niewłaściwy sposób, przepraszam, ale nigdy bym tak nie powiedział ani nie pomyślał — to brzmi niezwykle arogancko w każdej sytuacji.

Ostatnia edycja: