Postanowiłam odpowiedzieć z czystej ciekawości na ogłoszenia typu "młody wysportowany", "miły i nieśmiały szuka....," poznam milf "," poznam mężatkę "," szukam kochanki "... Itp.
W sumie 30 takich ogłoszeń.
Wnioski są porażające!!!!!!
Przeważają ludzie z problemami emocjonalnymi lub wręcz psychicznymi.
A pisownia typu" ktury, Łuć- chodzi o Łódź , wryzjer, cherbata, wudka, czy choćby Ókrajna “świadczy napewno o tym że panowie nie są absolwentami uniwersytetu ale "dupcyć" się chce
Kolejna grupa to szukający sponsorki i często domu do zamieszkania.
W każdym z tych 30 ogłoszeń doszło przynajmniej do rozmowy telefonicznej i tutaj kolejny szok - brak tematu rozmowy lub "jakie mosz cycki" czy "lubisz się dupcyć"?
Kilku otwarcie przyznało że są absolwentami zakładów karnych.
Dzwoniłam z telefonu zarejestrowanego w innym kraju "nr na kartę" i cały czas otrzymuje różne pogróżki i chore zwierzenia. Zaczęły się też szantaże typu "znam cie" itp co wyjątkowo mnie rozbawia niestety panowie nie byli zbyt rozgarnięci intelektualnie i nie powiązali pewnych faktów
Reasumując z 30 ogłoszeń tylko 2 normalne osoby!!!!
W sumie 30 takich ogłoszeń.
Wnioski są porażające!!!!!!
Przeważają ludzie z problemami emocjonalnymi lub wręcz psychicznymi.
A pisownia typu" ktury, Łuć- chodzi o Łódź , wryzjer, cherbata, wudka, czy choćby Ókrajna “świadczy napewno o tym że panowie nie są absolwentami uniwersytetu ale "dupcyć" się chce
Kolejna grupa to szukający sponsorki i często domu do zamieszkania.
W każdym z tych 30 ogłoszeń doszło przynajmniej do rozmowy telefonicznej i tutaj kolejny szok - brak tematu rozmowy lub "jakie mosz cycki" czy "lubisz się dupcyć"?
Kilku otwarcie przyznało że są absolwentami zakładów karnych.
Dzwoniłam z telefonu zarejestrowanego w innym kraju "nr na kartę" i cały czas otrzymuje różne pogróżki i chore zwierzenia. Zaczęły się też szantaże typu "znam cie" itp co wyjątkowo mnie rozbawia niestety panowie nie byli zbyt rozgarnięci intelektualnie i nie powiązali pewnych faktów
Reasumując z 30 ogłoszeń tylko 2 normalne osoby!!!!