• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

O czym myślicie, aby opóźnić orgazm?

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?
Dotyczy to głównie Panów, ale kto wie, może i Panie czymś zaskoczą.

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?

Mężczyzna

Shiro

Podrywacz
Najszybciej dochodzę w pozycji na pieska i prone bone. Przez chwilę myślę wtedy o czymkolwiek tylko nie o seksie. Dla przykładu może hmm... nawet spojrzenie na ścianę przez parę sekund czy inny element pokoju zamiast na partnerkę już wydłuża ten czas, mózg się trochę resetuje i można dalej. Byle nie przesadzić, bo ochota minie 😂

Mężczyzna

masturb.

Seks Praktykant
Różnie bywa. Często o starych, bardzo grubych facetach jak bzykają się że swoimi rówieśniczkami 🤣, albo o samych starcach ogólnie. Często też o tym co działo się wczoraj, lub co będzie jutro. No i na pewno pomaga zamknięcie oczu i unikanie widoku mojej seksownej żony ☺️

Mężczyzna

Ayreen

Nowicjusz
Mam podobnie tak jak @Shiro. Prone bone, a tym bardziej jesli partnerka sama zaczyna dopychać do mnie dupke, jest serio ciężkie do wytrzymania.
Przeważnie myślę o przyziemnych problemach, czasem o rozwiązaniu problemu z pracy, kiedyś myślałem o szachach xD aczkolwiek staram się skupić na ciele i rozluźnić mięśnie i myślę też o tym, aby taki stan podtrzymać.
Plus pomocne są problemy emocjonalne w życiu, mega polecam na dłuższe ruchanie

Mężczyzna

Techniczny95

Podrywacz
Najlepiej to nie o seksie, co jest zaskakująco odkrywcze, raczej o samym sprawianiu przyjemności, zmysłowości, poczuciu, przeczuciu. Nie stricte o seksie, bo to wiadomo podnieca tyko bardziej a o samej sytuacji. A w gorącym momencie, oddech, o na przykład widokach, a jakże o lesie, a jakże o rowerze, a jakże. Czy jak to na techniczno przystało o Technicznych rzeczach. Myślę, że wspólny mianownik to nie napalać się za bardzo, a myśli mieć stonowane. Facet pod tym względem ma o wiele trudniej niż kobieta, chociaż zdarza się tak, że po wytrysku dalej jest twardy jak skała i bez przerwy można dalej ;)

Mężczyzna

Randomowynick123

Biegły Uwodziciel
Wykręciłem 1100 na szachach szybkich na chess.com, ale teraz jak patrzyłem to 915 zostało. Przeżyłem jednak załamkę. Rozkminy podczas seksu o szachach zepsuły mi elo
To ja 1100 osiągnąłem ponad na dziennych. Na szybkich mam pewnie koło 800. I z 3000 partii rozegranych ponad, głównie dziennych. A jaka radocha jak się uda fajny motyw taktyczny zagrać 😁

Mężczyzna

masturb.

Seks Praktykant
A, przypomniało mi się! Bardzo staram sie nie myśleć o koleżance z pracy, o sąsiadce i o szwagierce. Te trzy kobiety tak mnie kręcą, że jak już mam dojść, to wystarczy, że o nich pomyśle i strzelam jak opętany.

Mężczyzna

Ayreen

Nowicjusz
Właśnie, dodam to bo też czasem działa, choć jest ryzykowne, ale myślenie co mogę jeszcze zrobić, aby było jej przyjemniej niż dotychczas. Tylko nie można za bardzo fantazjować mimo wszystko, tylko chłodną kalkulacją dojść do tego, jak dać najwięcej dobra od siebie

Mężczyzna

Grubykutas

Seks Praktykant
Cześć,

dziś zwracam się z pytaniem: jakie macie sposoby i o czym myślicie, aby w trakcie stosunku nie dojść za szybko?

Wczoraj wyświetliła mi się rolka na insta i tam jeden z rozmówców podawał za przykład - krzesła oraz szczegóły wyposażenia danego wnętrza.
Macie jakieś takie myśli, które osłabiają podniecenie i powodują, że możecie dłużej przeciągać nadejście orgazmu?
Odrywam uwagę, np. Gra telewizor to skupiam sie na tym co w telewizji leci lub mysle o czyms co mam w pracy zrobic albo co kupic🤷 a jak juz za długo pieprze i nie mam juz sił i pot z czoła leci to dopiero skupiam sie całkowice na doznaniach. Zawsze to u mnie działa

adamoginski

Biegły Uwodziciel
Dobra, to mój pierwszy i ostatni post na serio na tym forum.

1. Jest taki moment krytyczny u facetów, na początku mniej więcej. Jeżeli się go przekroczy, później można zdecydowanie dłużej. Więc komunikacja to klucz w tym wypadku aby dopasować tempo.

2. Przy dłuższych przerwach od seksu facet jest turbo napalony i to jest zupełnie normalne fizjologicznie, więc nie widzę problemu w ssaniu kutasa w celu zredukowania ów napięcia i dopiero przystąpienia do rundy drugiej.

3. Dużo facetów przed randką sobie wali konia (fuj!), żeby właśnie wytrzymać dłużej, ale tu patrz punkt drugi. Ja tam wolę jak ktoś mi zrobi dobrze first.

4. Jeżeli kobieta mówi rżnij mnie tzn. że trzeba kontynuować tak jak jest, a nie przyspieszać ani nic. Dwa razy dostałem taki feedback, więc to musi być prawda, ale już się nauczyłem

Mężczyzna

Torerro

Seks Praktykant
Cześć,

Staram się wbić do głowy jakąś kompletnie inna sprawę, na przykład z pracy coś albo moje hobby. Ale jak kobieta dobra w tym co robi to i tak nie ma szans i w tym przypadku to lepiej się nie upierać i dążyć do kolejnego orgazmu, który już na 100 % będzie o wiele później

Kobieta

Saanvi

Erotoman
Dobra, to mój pierwszy i ostatni post na serio na tym forum.
dzięki 🙏
4. Jeżeli kobieta mówi rżnij mnie tzn. że trzeba kontynuować tak jak jest, a nie przyspieszać ani nic. Dwa razy dostałem taki feedback, więc to musi być prawda, ale już się nauczyłem
Tak samo jest nawet z minetką, gdy mówimy, że dochodzimy to znaczy, że jest się na dobrej drodze i najlepiej nie zmieniać wtedy nic, a nie lizać nagle jak opętany ;)