• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nowy rok szkolny

Status
Zamknięty.

gonia

Erotoman
Dla rozruszania troszkę forum mam pytanko jak tam zaczął wam sie nowy rok?
Ja juz w szkole miałam 2 zjazdy i jest całkiem nieźle podoba mi sie a podobno to najnudniejszy rok na socjologii no, ale nie jest zle :) a jak jest u was? :D Co studiujecie, bo z tego co pamiętam było pare osób zdających maturke wiec pewnie gdzieś poszli :)

Młody18

Biegły Uwodziciel
Ja jestem na Elektrotechnice na PW. Na razie spoko, plan mam dobry, czwartek i piątek mam prawie same wykłady i wcześnie kończę, więc można powiedzieć, że wtedy już mi się weekend zaczyna. Narazie dwaj profesorowie się wydają, że tak powiem ostrzy jak żyletki, a sposób ich przekazywania wiedzy, hmm :p

rose

Biegły Uwodziciel
witam:) u mnie rok szkolny sie rozpoczął 4 października... echhh.. nic mi sie do tej pory nie chce.. co prawda kół jeszcze nie widac.. ale wjesciówka za wejściówką.. non stop trza sie uczyć.. naszczescie piątki mam wolne :) ogolnie staram sie nie narzekać

Yossarian

Biegły Uwodziciel
Heh, u mnie też 4 paź - ani sie obejrzałem a już zbliża się koniec miesiąca, pierwsze koło za mną ale nie narzekam.
Mam przynajmniej legalnie długi weekend :D

Curtis

Cichy Podglądacz
Wy sobie studiujecie a ja nie moge do zadnej szkoły sie dostac :(
Po amerykańskiej szkole coś jakby liceum nie chcą mnie nigdzie wziaśc więc siedze sobie w Polsce i za pare miesięcy pewnie znowu jade do Stanów do rodzinki :D

Signed Yours Curtis

gonia

Erotoman
Curtis napisał:
Wy sobie studiujecie a ja nie moge do zadnej szkoły sie dostac :(
Po amerykańskiej szkole coś jakby liceum nie chcą mnie nigdzie wziaśc więc siedze sobie w Polsce i za pare miesięcy pewnie znowu jade do Stanów do rodzinki :D

Signed Yours Curtis
wziąć :)

A czemu nie chca dziwne na zaoczne nie mozesz isc?

Curtis

Cichy Podglądacz
Gonia nie bylo mnie tu pare lat a tam jest troszke inny system niz tutaj :D Wiec ja nie wiem za bardzo co to sa zaoczne :p Jeśli mogłabys mi powiedziec byłoby cool

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry