Jakie???Witam. Mieliście może w dzieciństwie niewinne zabawy erotyczne nie wiedząc o tym że one mają podtekst erotyczny? Ja miałem kilka
CiekaweBawiłam się w ginekologa na sobie. Albo interesowało mnie jak zwierzęta się rozmnażają
Na sobie czyli samaCiekawez kimś czy sama?
Ty co robiłaś??!Chyba każdy, albo zdecydowana większość miała tego typu zabawy.
Różne rzeczy podpatrzone w filmachTy co robiłaś??!
Cholera, ja w wieku trzynastu lat waliłem jak opętany. A tutaj się okazuje, że ludzie w tym wieku jeszcze nieuświadomieni.Ja 13 koleżanka 12 całowaliśmy się na początku. Odpatrzylismy to od starszych. Później zaczęło nas ciekawić co mamy pod ubraniem. Z biegiem czasu ona pokazała mi cycuszki a ja jej siusiaka. Zdarzało nam się że ja jej polizałem cycki a ona mi macała. Byliśmy nieświadomi tego że to coś ma podtekst seksualny
u mnie na zmianę raz ja badałem raz kuzynka ale z dojrzewaniem myśląc to w sumie petting uprawialiśmy prawię,ona leżała bez spodni i majtek a ja siurkiem pocierałem o jej kroczę, żałuję ze nie próbowałem wejść,a to było w wieku ona 9a ja 10 lat,ile to razy gdy wyszedl jej ojciec lub moj,szybko spodnie w dół i się macaliśmy,jak mi cycki pokazywała odmawiałem i oferowalem że jak coś kupir jej chipsy i gumę w sklepie obok ale przód niech pokaże,nakręcałem ją by kuzynke starszą o 4 lata namowila na to samo,juz zgodziła się,chiala ściągać spodnie a tu mój ojciec mnie woła że mam uczyć sie i czar prysł a dzis ona jest vice miss miasta sprzed kilku lat i zajmuje się fotomodelingiem, nawet teraz wale pod jej sesje lub gdy po zobaczeniu jej napatrze sie na jej dupęBawiłam się w ginekologa na sobie. Albo interesowało mnie jak zwierzęta się rozmnażają