• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niewinne zabawy w dzieciństwie

Mężczyzna

mlodybi18

Cichy Podglądacz
Witam. Mieliście może w dzieciństwie niewinne zabawy erotyczne nie wiedząc o tym że one mają podtekst erotyczny? Ja miałem kilka

Mężczyzna

mlodybi18

Cichy Podglądacz
Ja 13 koleżanka 12 całowaliśmy się na początku. Odpatrzylismy to od starszych. Później zaczęło nas ciekawić co mamy pod ubraniem. Z biegiem czasu ona pokazała mi cycuszki a ja jej siusiaka. Zdarzało nam się że ja jej polizałem cycki a ona mi macała. Byliśmy nieświadomi tego że to coś ma podtekst seksualny

Mężczyzna

mlodybi18

Cichy Podglądacz
Była jeszcze jedna sytuacja jak z kolegami chcielibyśmy zobaczyć co mamy między nogami. Poszliśmy do lasku i każdy z nas zdjął spodnie z majtkami. Co każde spotkanie posuwaliśmy się coraz śmielej

Mężczyzna

Martini92

Cichy Podglądacz
Ja z moim starszym kuzynem w wieku jakoś 12-14 lat znaleźliśmy filmik na jego rodziców kompie i zaciekawił nas pamiętam. Zrobiliśmy sobie taką pseudo bazę z koca i krzeseł, rozebraliśmy się od pasa w dół i zaczęliśmy się badać na wzajem, on bawił się moim a ja jego. To był mój chyba pierwszy wzwód i wytrysk. Później powtórzyliśmy to jeszcze kilka razy

Mężczyzna

DruhBoruch

Podrywacz
Ja 13 koleżanka 12 całowaliśmy się na początku. Odpatrzylismy to od starszych. Później zaczęło nas ciekawić co mamy pod ubraniem. Z biegiem czasu ona pokazała mi cycuszki a ja jej siusiaka. Zdarzało nam się że ja jej polizałem cycki a ona mi macała. Byliśmy nieświadomi tego że to coś ma podtekst seksualny
Cholera, ja w wieku trzynastu lat waliłem jak opętany. A tutaj się okazuje, że ludzie w tym wieku jeszcze nieuświadomieni.

Kobieta

Natala11

Cichy Podglądacz
Udawalam ze duza twarda poducha jest moim konikiem i duza przyjemnosc sprawialo mi jezdzenie na niej a raczej ocieranie sie o nia 😋