• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe zachowania waszych pupili

Mężczyzna

akwarysta1989

Cichy Podglądacz
Jak już rozmawiamy o nietypowych zachowaniach sexualnych naszego gatunku. To warto też porozmawiać jakie mają odbicia od normy inne stworzenia. Na pewno też zauważyliście coś takiego. Ja widziałem jak kaczor zabawiał się z gęsią, dojdzie w tym wypadku do pokrycia ale zazwyczaj taka hybryda jest bez płodna. Gąsior z kolei podrywał Kury ;) Mój psiak z kolei często potrafi się zabawiać z moją nogą, ale jest jeszcze młody i głupi. U ryb też często dochodzi do tego typu amorów. Ale są też stworzenia które są samowystarczalne i do tanga nie potrzeba dwojga, tak zwane obojnaki posiadające organy obu płci. Lub też potrafią ją zmienić w zależności od sytuacji.

Kobieta

Nefer

Podrywacz
Też kiedyś miałam takiego psiaka Amoroza, mógł z każdą nogą ;) I nie patrzył, czy to domownicy czy goście, aby się tylko do niej przyssać.

Mężczyzna

damdam

Podrywacz
u rodziny pies, suczka ma swoją tak zwaną poduszeczkę i np. bardzo często ją atakuje pod względem seksualnym, tak dobrze piszę, suczka, która dyma poduszkę jak pies suczkę ;)

Mężczyzna

retnu

Instruktor seksu
Jesli tak, to istnieje prosty sposób na rozładowanie psiej energii...
Moje psy (teraz razy 3) 2 razy w tygodniu pokonują drogę ok 5 km w jedna stronę, z jednym przystankiem na wychłeptanie wody. Biegną przed samochodem przy 30km/h, bo i znają drogę i miejsca na złapanie oddechu przy wodzie i żarciu. U celu przerwa trwa dokładnie 6 minut.
Tja, to nie sa psiaki do przytulenia, no chyba, ze chodzi o dzieci 🙂 To sa psy uznające tylko jednego przewodnika. Przewodnika a nie kobietę.
No chyba, ze owa kobieta jest mala kobieta 🙂

Początkowo bylem zaskoczony takim zachowaniem. Dzisiaj znajduje ok.

.