• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nietypowe miejsca w ktorych sie kochaliscie

Mężczyzna

Arcykąsek

Cichy Podglądacz
pytanie do pań i panów
gdzie mieliście okazję się kochać oczywiście nie chodzi o sypialnię
bardziej o dziwne miejsca
ja na przykład w lesie ,jeziorze ,na polanie ,na klatce schodowej ,w piwnicy ,w aucie ,w parku ,w ciemnej ulicy no i w windzie

A gdzie wy???
może mi też się spodoba i to zrealizuje

Mężczyzna

SissyLaceytv

Podrywacz
Ta historia jest prawdziwa. Wiele lat temu na poczatku lat 90-ych ja i moja przyjaciolka kochalismy sie w malym fiacie 126p w lesie niedaleko Zdunskiej Woli i zostalismy prawie przylapani przez policjantow jak jej robilem minete. Zauwazyli naszego malucha w lesie jakies 50 metrow od wjazdu do lasu. Oczywiscie zaciekawil ich nasz maluch a byc moze jego kolysanie. Doslownie jakies 20 metrow gdy byli od nas jakims cudem zdalem sobie ze ktos sie zbliza I przerwalem lizc cipke mojej przyjaciolce z niedowierzaniem patrzac jak policjanci zblizaja sie do samochodu.Gdy juz podeszli ,uprzejmie zasalutowali I zapytali sie czy wszystko w porzadku? Odpowiedzielismy ze wszysko jest ok. Bylo ich dwoch. Zaraz niedlugo odjechali. Oboje po tym " zajsciu" smielismy sie caly dzien. Wyobrazam sobie ubaw jaki musieli miec ci policjanci i jakie komentarze padaly w ich policyjnym polonezie.