• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Niespełniona fantazja...

Mężczyzna

HugoBoss9191

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich. Przychodzę do Was niejako po radę a zwłaszcza do żeńskiej części naszego forum.
Jakiś czas temu zmieniłem miejsce zamieszkania i mieszkam teraz bardzo blisko pewnej dziewczyny z którą znam się od 15 lat, kiedyś byliśmy nawet para przez chwilę ale od tamtego czasu nasza relacja się cały czas utrzymuje na stopie czysto przyjacielskiej, możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji bezwarunkowo... Ja z kolei jeszcze nigdy nie zostałem przyłapany na masturbacji, a to jest jedna z moich niespełnionych fantazji... I przyszedł mi do głowy pomysł aby umówić się z nią żeby wpadła do mnie na kawę jak jej córka będzie w szkole, i żebym wtedy zaczekał już na nią bawiąc się... Jak drogie Panie Wy byście zareagowały na taki obrót rzeczy ? Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników forum ;)

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Sorry, ja nie w imieniu kobiet, tylko swoim. A co będzie, jak zamiast koleżanki, zapuka listonosz, ksiądz po kolędzie, lub świadkowie Jehowy??? Akcję trzeba dograć 😀

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Kolego, zapytaj sam siebie czego oczekujesz: chwilowego uniesienia związanego z realizacją fantazji czy jednak chciałbyś zbudować z nią coś więcej. Konstrukcja psychiczna kobiet i mężczyzn jest inna, ale w obu przypadkach przewidywalna w reakcji. Ty, pewnie poczujesz chwilowe spełnienie jak zostaniesz nakryty. I jestem przekonany, wręcz pewny, że będziesz miał odlot pierwsza klasa w momencie gdy ona Cię nakryje. Ale co po wszystkim? Jestem pewny, że na mur-beton - moralniak! Zwłaszcza jak ją spłoszysz i przylepisz sobie w jej oczach łatę z-b-o-k-a. Pamiętaj, kobiety chcą się czuć bezpiecznie. One myślą o tych sprawach tylko wtedy kiedy ufają facetowi. Inaczej ich naturalny odruch to ucieczka.
Opinia faceta, nie kobiety, ale faceta w dłuugim związku.

Mężczyzna

HugoBoss9191

Cichy Podglądacz
Bardzo dziękuję za Wasze komentarze,
tantraManiac ja nie planuje z tą dziewczyną żadnej przyszłości, ona ma jakiegoś tam chłopa, córkę z poprzedniego związku i naprawdę nie zamierzam do niej podbijać.