• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Niespełniona fantazja...

Mężczyzna

HugoBoss9191

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich. Przychodzę do Was niejako po radę a zwłaszcza do żeńskiej części naszego forum.
Jakiś czas temu zmieniłem miejsce zamieszkania i mieszkam teraz bardzo blisko pewnej dziewczyny z którą znam się od 15 lat, kiedyś byliśmy nawet para przez chwilę ale od tamtego czasu nasza relacja się cały czas utrzymuje na stopie czysto przyjacielskiej, możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji bezwarunkowo... Ja z kolei jeszcze nigdy nie zostałem przyłapany na masturbacji, a to jest jedna z moich niespełnionych fantazji... I przyszedł mi do głowy pomysł aby umówić się z nią żeby wpadła do mnie na kawę jak jej córka będzie w szkole, i żebym wtedy zaczekał już na nią bawiąc się... Jak drogie Panie Wy byście zareagowały na taki obrót rzeczy ? Pozdrawiam serdecznie wszystkich użytkowników forum ;)

Mężczyzna

Gloswdyskusji

Seks Praktykant
Sorry, ja nie w imieniu kobiet, tylko swoim. A co będzie, jak zamiast koleżanki, zapuka listonosz, ksiądz po kolędzie, lub świadkowie Jehowy??? Akcję trzeba dograć 😀

Mężczyzna

tantraManiac

Seks Praktykant
Kolego, zapytaj sam siebie czego oczekujesz: chwilowego uniesienia związanego z realizacją fantazji czy jednak chciałbyś zbudować z nią coś więcej. Konstrukcja psychiczna kobiet i mężczyzn jest inna, ale w obu przypadkach przewidywalna w reakcji. Ty, pewnie poczujesz chwilowe spełnienie jak zostaniesz nakryty. I jestem przekonany, wręcz pewny, że będziesz miał odlot pierwsza klasa w momencie gdy ona Cię nakryje. Ale co po wszystkim? Jestem pewny, że na mur-beton - moralniak! Zwłaszcza jak ją spłoszysz i przylepisz sobie w jej oczach łatę z-b-o-k-a. Pamiętaj, kobiety chcą się czuć bezpiecznie. One myślą o tych sprawach tylko wtedy kiedy ufają facetowi. Inaczej ich naturalny odruch to ucieczka.
Opinia faceta, nie kobiety, ale faceta w dłuugim związku.

Mężczyzna

HugoBoss9191

Cichy Podglądacz
Bardzo dziękuję za Wasze komentarze,
tantraManiac ja nie planuje z tą dziewczyną żadnej przyszłości, ona ma jakiegoś tam chłopa, córkę z poprzedniego związku i naprawdę nie zamierzam do niej podbijać.