• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nieprzyjemnie golenie stref intymnych

Status
Zamknięty.

sii

Biegły Uwodziciel
hej mam pytanie Pani mojego serduszka ma pewien problem w zwiazku z goleniem nadmiaru owlosenia lonowego...sam ja o to prosilem bo nie lubie łykac Jej wloskow - mimo tego ze jak cala Ona sa mi bliskie i kochane ( to juz zboczenie :p )

mianowicie boi sie zeby sie nie uszkodzic i takie tam :) a do tego narzeka na swedzenie po - przez pewien czas ...czy jezeli bedzie to np robic regularnie to swedzenie znikinie ? czy tez nie ? jakie sa wasze doswiadczenia - potrzebuje opinie kogos zaprowionego w bojach lub kogos kto poprostu moze mi pomoc ; )

Vic

Cichy Podglądacz
Hmmm ja tez gole cale owlosienie lonowe bo nie lubie tam gaszczu :p bez obrazy ;) po prostu robie to zwykla maszynka w wannie stosujac zel nawilzajacy albo po prostu mydlo a po wyjsciu nacieram balsamem nawilzajacym i tam kazdego wieczora :) ja przynajmniej nie mam czerwonych krostek zadnych ani podraznien a co do tego ze sie boi zeby tam czegos nie uszkodzic oczywiscie trzeba to robic spokojnie i uwaznie, zeby sie nie zaciac i wtedy jest wszystko gitarka :p

sii

Biegły Uwodziciel
nie no ja wiesz chcialbym zeby Ona cale golila :D nie wiem czemu ale mnie to strasznie kreci ; ) ale poki co wystarczy ze podgoli sie tak zeby mi w buzi bylo milo :D

hmm a nie da sie depilowac ;p ?

Vic

Cichy Podglądacz
nie no ja wiesz chcialbym zeby Ona cale golila

no przeciez mowie ze ja cale gole ;]

nie wiem czemu ale mnie to strasznie kreci

hehe podobnie jak mojego faceta :p

hmm a nie da sie depilowac ;p ?

hmmm nie bardzo kumam o co ci chodzi? o kremy jakies czy cus? ja osobiscie tego nie uzywam i w tych miejscach nigdy nie uzywalam a co do depilatora to na razie takze nie probowalam ;) zatrzymalam sie na etapie maszynki i tak jest ok :)

sii

Biegły Uwodziciel
nie no co do tego calego golenia toja widze ze tak napisalas - ale chodzilo mi tylko oto ze ja chcoalbym zeby Ona tak samo robila ale poki co itd itd 8)

Vic

Cichy Podglądacz
Hehe no to wiesz tylko i wylacznie lagodna sila perswazji :) a sprobowac zawsze mozna bo przeciez za to sie do piekla nie idzie :twisted: hehe :) a tak na serio zawsze mozecie to zrobic razem o ile Twoja dziewczyna ma tyle zaufania do ciebie by powierzyc twojej dloni z zyletka te okolice :p

maleńka

Cichy Podglądacz
hmm.. a jak golisz maszynka zwykla to nie odrastaja grubsze i ciemniejsze?? bo ja to mam opory dlatego wlasnie, ze sie boje, ze beda jeszcze gorsze

sii

Biegły Uwodziciel
jak goli codziennie to pewnie nie wie ; ) ale szczerze mowiac tez jestem ciekawe bo przewaznie przez tak wlasnie jest : (

Szarka

Erotoman
dokładnie, poszukaj na forum - ja napiszę jedno, przez golenie wylądowałam u dermatologa i leczyłam 3 miesiące, zapalenie mieszków !!! - NIGDY WIĘCEJ GOLENIA !! :evil:

sii

Biegły Uwodziciel
no to szczescie chyba masz bo to nie tak latwo zlapac przy goleniu - szczegolnie jezeli wszystko przebiegnie bez powiklan :|

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry