• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nie wiem jak poderwać dziewczynę

Status
Zamknięty.

jamnik123

Cichy Podglądacz
Jestem nastolatkiem i sie zakochałem :p jestem niesmaiły i nie wiem jak ją poderwać no a szaleje nigdy niee miałęm dziewczyny podajcie mi jakieś sposoby:D

ted

Biegły Uwodziciel
Niestety, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. A porazki, no coz to jest wliczone w gre zycia. Jesli nie sprobojesz to sie nie dowiesz czy jest zainteresowana, a noz sie uda. A jesli no coz nie jest najwidoczniej dziewczyna dla ciebie, bedzie inna.

KLM

Seks Praktykant
ted napisał:
Niestety, kto nie ryzykuje ten nie wygrywa. A porazki, no coz to jest wliczone w gre zycia. Jesli nie sprobojesz to sie nie dowiesz czy jest zainteresowana, a noz sie uda. A jesli no coz nie jest najwidoczniej dziewczyna dla ciebie, bedzie inna.
...jak sie nie wywrucisz to sie nie nauczysz ... powodzenia :wink:

Szarka

Erotoman
jamnik123 napisał:
a jak mnie wyśmieje :? albo sobie cos pomsyli :oops:

to trudno, na to sie nie choruje, a tym bardziej nie umiera.

Może sie nie zgodzić ale wysmiać ? jeżeli wyśmiejecie Cię, to niemiałabym o takiej osobie najlepszego zdania ...

Status
Zamknięty.
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry