• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nie wiem co zrobić - seks z m

Status
Zamknięty.

nvt

Cichy Podglądacz
Witam wszystkich piszę tu ponieważ nie wiem co robić dalej może wy mi podpowiecie .
A zatem od początku opiszę wszystko mam problemy z plecami czasami strasznie mnie bolą , zawsze co rok jestem u lekarza raz lub dwa razy do roku mam 34 lata mam żonę i dziecko jestem hetero i nigdy nie myslałem o seksie z M noo może kiedyś ale to przypadkowo obejrzałem film z gejami ale to z ciekawości i było to dla mnie bleee wstrętne . Ale do tematu pleców lekarz już od trzech lat proponował mi synatorium ja nie chciałem tam jechać bo uważałem że sami starsi tam jeżdzą ale w końcu po ostatnim bólu pleców żona moja matka mnie namówiły i sie w końcu zgodziłem .
Wyjazd na dwa tyg do synatorium ale nie napiszę gdzie ..... i pojechałem , pobyt fajny , cwiczenia , kąpiele , masaże itd byłem w pokoju z panem starszym od siebie był coś po 60-tce . Były dziewczyny chyba trzy młode i jeden młody chłopak 36 lat mojego wzrostu , szczupły .
Nie wolno było pić alkoholu ale każdy prawie sobie tak po osiemnastej wychodził , ja też chodziłem zwiedzałem i zawsze po cichu 1 lub 2 browarki wypiłem nawet raz i z dziewczynami sobie popiłem i już było mm blisko ale nic z tego a jedna była warta grzechu . W kąpielach i pod prysznicem a ( prysznice były ogólne dla wszystkich ) nawet sie nie spodziewałem że wpadłem komuś w oko .
Pod koniec pierwszego tyg pobytu poszedłem jak zawsze po osiemnastej na browarka i po 30 min dosiadł sie do mnie własnie ten kolega który był w tym samym osrodku , gadaliśmy i nawet fajnie mi sie z nim rozmawiało był bardzo miły , potem drugi browarek i jeszcze mały trzeci i powrót do osrodka , naszczęscie pani co tam siedziała na wejsciu nic sie nie kapnęła , on sie mnie zapytał jestem sam w pokoju idziesz może pograć mam karty a mój w spół lokator wczoraj już wyjechał i na razie jestem sam , ja mówię do niego nie dzięki ale spadam sie wykompać i idę sobie telewizję po oglądać . Poszedłem pod prysznic i tu był dla mnie szok naglę ktoś mnie zaczął delikatnie macać po sutkach od wróciłem się i to był on , ja mówię co ty stary robisz a on do mnie pragnę sie z tobą kochać i zaczoł mnie dotykać i całować , ssać po sutkach a alkohol też zrobił swoję i w ogóle przestałem mysleć , tak to robił że strasznie sie podnieciłem i nagle wzioł do ust zaczoł go ssać i lizać jaja i powiedział choć do mnie , a ja nie wiem co sie stało i wylądowałem u niego w pokoju tak mnie zaczoł piescić lizać że straciłem głowę i wziołem jego penisa do ust zaczołem go ssać i dawał mi jaja żebym mu je językiem piescił a potem on mnie i podniósł mi nogi do góry i wtedy normalnie odpłynołem w swiat rozkoszy zaczoł mi dziurkę lizać i delikatnie wsadzał mi tak palec akurat to nie było dla mnie obce bo tak żona pare razy mi robiła przy robieniu loda wsadziła mi palec w odbyt ale nigdy nikt mnie tam nie lizał i to był dla mnie odlot zaczołem stękać bo naprawdę odlot extra i naglę zaczoł wsadzać mi tam swojego penisa i wtedy chciałem powiedzieć przestań i z tam tond uciec ale nie zdążyłem już go wsadził i zaczoł mnie ruchać i po chwili już było super i nawet zaczołem mu mówić o tak o tak ruchaj mnie , potem z boku , i od tyłu mnie ruchał , i po 5min jak mnie brał od tyłu sie spuscił na moją dupę a potem zaczoł mi ssać penisa i zrobił mi loda z połykiem . Jak to piszę i sobie o tym przypominam to czasami nie wieżę że mi akurat sie to przytrafiło , na drugi dzień on jechał do domu ja byłem na cholu jak wychodził już z torbami i powiedział jak było ja do niego spoko i chciał ode mnie nr tel ale nie dałem mu nr tylko swój adres meilowy .
Minęło już 3 miesiące od tego zdarzenia i tydzień temu mi napisał że chce sie spotkać ze mną bo było mu ze mną super , napisał czy bym był chetny spotykać sie co miesiąć lub dwa na dyskretne spotkania bo ma żonę i dziecko i nie ma czasu na częstsze spotkania ale bardzo pragnie sie ze mną kochać , nic mu nie odp jeszcze bo sie boję co zaszło tam i jakie mogą być skutki jakby sie moja żona dowiedziała kiedyś a z drugiej strony powiem szczerze że nigdy nikt tak mi nie zrobił i było mi super i nawet nie chce tego ale to ciągle powraca i nawet jak sie masturbuję to myslę o tym .
Drodzy forumowicze co ja mam zrobić ??
Jak wy byście zrobili na moim miejscu ???
Do tej pory uważałem sie za 100% hetero a teraz jestem jakiś zagubiony w tym już sam nie wiem pewnie stałem sie bi ale jak patrze na innych facetów to już bym nie mógł tego zrobić z kim innym bo mnie obrzydzenie bierze a biseksualny to chyba może z każdym .... tak myśle .
Co wy na to prosze o podpowiedz .
Pozdrawiam :confused:

nosleep

Banned
Jak widać nowe doznania pozwoliły odkryć u Ciebie prawdziwą orientację... Może po prostu jesteś biseksualny. To się zdarza.
Kurdę nie wiem, co bym zrobił na Twoim miejscu. Chyba chciałbym zapomnieć i nie chciałbym zdradzać żony.

mrRakieta

Seks Praktykant
Nie ma w tym nic złego - skoro ci się podobało to ciągnij to dalej. Nie podobało? Nie wracaj do tego. Życie jest za krótkie aby domawiać sobie przyjemności.

Status
Zamknięty.

Stripchat
Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry