• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

nauczycielka

Mężczyzna

michal00

Cichy Podglądacz
Byłem wtedy w gimnazjum często przez lekcje do późniejszych godzin zostawałem po lekcjach ze swoją nauczycielką ponieważ była z tej samej wioski i gdy nie zdążałem na autobus ona mnie odwodziła bo i tak miała po drodze. W tamtym okresie przechodziłem dojrzewanie więc gdy tylko miałem okazje patrzyłem na kobiece piersi czy tyłek mnie różniło to że doceniałem jeszcze nogi na obcasie a tak się składa że owa nauczycielka tak zazwyczaj się ubierała. Gdy tak siedziałem czekając na podwózkę do domu obserwowałem jej nogi w pończochach jak na 45 lat trzymała się bardzo dobrze od tego patrzenia zaczął mi stawać co po czasie dostrzegła sorka, która będąc w szoku nie wiedziała co się dzieje a tym bardziej jak zareagować od słowa do słowa będąc czerwony jak burak przyznałem się do tego że podobają mi się starsze kobiety i od dłuższego czasu ją obserwuje. Po moim żenującym wyznaniu nastała cisza po której stało się coś czego w życiu bym się nie spodziewał gdy już mieliśmy wracać do domu ta zamknęła sale i wtedy pierwszy raz posmakowałem kobiety było to niesamowite przeżycie szczególnie myśląc o tym po 34 latach