Byłem wtedy w gimnazjum często przez lekcje do późniejszych godzin zostawałem po lekcjach ze swoją nauczycielką ponieważ była z tej samej wioski i gdy nie zdążałem na autobus ona mnie odwodziła bo i tak miała po drodze. W tamtym okresie przechodziłem dojrzewanie więc gdy tylko miałem okazje patrzyłem na kobiece piersi czy tyłek mnie różniło to że doceniałem jeszcze nogi na obcasie a tak się składa że owa nauczycielka tak zazwyczaj się ubierała. Gdy tak siedziałem czekając na podwózkę do domu obserwowałem jej nogi w pończochach jak na 45 lat trzymała się bardzo dobrze od tego patrzenia zaczął mi stawać co po czasie dostrzegła sorka, która będąc w szoku nie wiedziała co się dzieje a tym bardziej jak zareagować od słowa do słowa będąc czerwony jak burak przyznałem się do tego że podobają mi się starsze kobiety i od dłuższego czasu ją obserwuje. Po moim żenującym wyznaniu nastała cisza po której stało się coś czego w życiu bym się nie spodziewał gdy już mieliśmy wracać do domu ta zamknęła sale i wtedy pierwszy raz posmakowałem kobiety było to niesamowite przeżycie szczególnie myśląc o tym po 34 latach