odświeżę ten temat jako że z czasem po najlepszej wiadomość ever, skasowałem profil z datezone
wiadomość od pary brzmiała "cześć jesteś chętny na spotkanie we troje, pierw wyruchasz mnie a potem moją żonę" dodam że w preferencjach miałem zaznaczone tylko kobiety ale to szczegół
a kłótnie z mężczyznami typu kobietę w pupę to tak a mężczyzna ma taką samą dziurę, jesteś wykolejeńcem!
napisał mi chłop z fochem bo jak to do cholery nie jestem chętny na dupę jego, przecież to szczyt normalności anal z chłopem ale z kobietą to coś za co powinno sie palic na sztosie, nawet opcję tylko kobiety nie przeszkadzają w wiadomościach typu chętnie Ci possm , sitkasz sie a na odzew nie tylko kobiety preferuję nie widać odpisał, każdy tak pisze a większość woli z mężczyzną
JA ROZUMIEM DUŻO FETYSZY ale wmawianie na siłę że walenie sie w dupę w męskim duecie to normalność zaczęła mnie przerastać, bye bye datezone, powrót wydaję mi się niemożliwy jeszcze teraz gdzie za komentarz już narzucają subskrypcję bo inaczej niedługo od każdej preferencji chyba będą pobierać po 5 zł
Zdecydowanie na Instagramie czy snapie więcej nudesow dostać można o to Free często za przysłowiowe wymianki Pussy 4 Dick!