• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nasze dobre strony w seksie.

Mężczyzna

fanatyk_posladkow1007

Nowicjusz
Przede wszystkim zwracam uwaga najpierw żeby to partnerce było dobrze. Ja tutaj schodzę częściowo na drugi plan. Częściowo tylko dlatego bo jeśli kobiecie jest dobrze, jęczy, wzdycha to wtedy i ja jestem usatysfakcjonowany.

Kobieta

Azizam

Cichy Podglądacz
Wiem co lubi i co na niego działa najmocniej, więc ta wiedza w odpowiednio wykorzystany sposób sprawia, że to nigdy nie są zbliżenia czysto mechaniczne, to jest cały łóżkowy spektakl 😇

Nie unikam eksperymentów w łóżku, często też sama przejmuję w tym inicjatywę, gdy coś gdzieś zobaczę i pomyślę, że o, to może być fajne. Nie lubię monotonii, więc nowościom mówię zdecydowane tak, aczkolwiek uczciwie powiem - do pewnych granic.

Nie boli mnie głowa 😅 a moje libido jest na tym samym poziomie co jego. Gdy jednak chwilowo spada, sama potrafię przywrócić go do normalnego poziomu.

Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Potrafię sprawić, że kobieta na koniec seksu będzie mocno i głośno krzyczeć....

Później tylko firanki trzeba wyprać po tym jak kutasa o nie wytre 😂

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Zawsze jestem otwarta na nowe eksperymenty i znajomości łóżkowe. Zawsze mam ochotę na ostry sex. Panowie twierdzą, że obciagam po mistrzowsku i robię to z ogromnym zaangażowaniem. Mocny anal po same jaja to także mój atut, podwójna penetracja i sex grupowy również. Panowie zawsze są spełnieni i to jest najpiękniejsze. Nie lubię nudy i bez totalnych hamulców uwielbiam się dobrze zabawić.

Ostatnia edycja:
Mężczyzna

Swiezak

Erotoman
Zawsze jestem otwarta na nowe eksperymenty i znajomości łóżkowe. Zawsze mam ochotę na ostry sex. Panowie twierdzą, że obciagam po mistrzowsku i robię to z ogromnym zaangażowaniem. Mocny anal po same jaja to także mój atut, podwójna penetracja i sex grupowy również. Panowie zawsze są spełnieni i to jest najpiękniejsze. Nie lubię nudy i bez totalnych hamulców uwielbiam się dobrze zabawić.
A masz jakieś wady? 🤔
Bo z opisu to istny ideał 😉

Kobieta

DamaPik

Biegły Uwodziciel
Nogi, nogi dobre.

nogi_dobre.jpg
Warsaw by night😁

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Tak bawią się wspaniali ludzie!