• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Nasze dobre strony w seksie.

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
Czy potraficie tak szczerze powiedzieć w czym Waszym zdaniem jesteście dobrzy w seksie? Nie chodzi tylko o czynności, ale zachowania przed/po/w trakcie i rzeczy wokoło seksowe :]

Kobieta

kaami

Seks Praktykant
Za swoje mocne strony uważam:
  • dobry skill w robieniu loda
  • zwracam uwagę na to co partnerowi sprawia przyjemność
  • dbam o komfort psychiczny partnera - chcę żeby czuł się swobodnie i bezpiecznie
  • jestem otwarta na testowanie nowych rzeczy, a jeżeli pojawiają się jakieś wątpliwości u którejkolwiek ze stron, to staram się obgadać temat, żeby je rozwiać
  • szanuję czyjeś granice

Mężczyzna

Mkawa

Seks Praktykant
  • kreatywny w lozku, jebac nudę haha
  • Lubię zaskakiwać w nietypowy sposób i nietypowych miejscach,
  • Mineta i palcówka zajebiste,
  • Otwarty na rozmowy dotyczące upodobań partnerki, spróbuje, wszystkiego czego ona chce sprobowac
  • Szanuję granice, jak koleżanka wyżej,
  • Coś by się jeszcze znalazło

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
Temat do chwalenia się? Coś nowego xD
- jestem długodystansowcem, seks ze mną nie trwa krócej niż 20 minut, a często nawet bliżej godziny i to takiej intensywnej 😏
- uwielbiam lizać i zajmować się partnerką
- mam bardzo niewiele tematów tabu i w seksie mogę zgodzić się na bardzo wiele 😏
- mam długi język, sprawne palce (gitarzysta) i jestem dość silny i giętki 😏
- jestem cierpliwy i potrafię zarówno być spokojny jak i zwierzęcy 😁
- jestem switchem, więc mogę być albo dominujący albo uległy, zależy kto na co ma ochotę 😊
- mam doświadczenie w różnych fetyszach jak bondage, pissing i wiele innych
To chyba z takich ciekawszych rzeczy 😁

Mężczyzna

mineter

Cichy Podglądacz
Moim zdaniem.u mnie dobre jest to że prowadzę długa grę wstępną kończąca się rwanprzeważnie mineta lubię jak kobieta saida mnie na twarzy ale.inne pozycję do minetki też. Ja z reguły patrzę by zadowolić kobietę minimum m 2 razy lubię gdy dochodzi a ja ją posowam sprawia mi to satysfakcję . No i co po seksie papieros podniecająca rozmawia g icznowu dochodzi do stosunku . Niekiedy kobietę potrafię tak podniecić mieczy przerwami że sama się obsługuje. Ogólnie lubię zadowalać kobietę daje mi to duża satysfakv

Kobieta

Sailor Moon

Biegły Uwodziciel
Przenikliwe, bezwstydne spojrzenie, mówiące "chcę Cię".
Namiętne usta, spragnione pocałunków w różnych miejscach.
Głowa pełna pomysłów, wolna od zaborczości, niepewności siebie i wstydu.
Traktowanie seksu, jako środka artystycznego wyrazu.

Kobieta

Sailor Moon

Biegły Uwodziciel
BTw, dziwi mnie, czemu ten wątek ma tak mało odpowiedzi... czy wychodzi w nim nasza polska mentalność? Że to nieładnie się przechwalać? Jesteśmy do tego stopnia skromni, że nie umiemy sami siebie pochwalić?
Wątek o czarnych pytongach ma kilka tysięcy wpisów, a taki piękny, optymistyczny temat - ledwo kilkanaście.
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Mężczyzna

luzik27

Biegły Uwodziciel
BTw, dziwi mnie, czemu ten wątek ma tak mało odpowiedzi... czy wychodzi w nim nasza polska mentalność? Że to nieładnie się przechwalać? Jesteśmy do tego stopnia skromni, że nie umiemy sami siebie pochwalić?
Wątek o czarnych pytongach ma kilka tysięcy wpisów, a taki piękny, optymistyczny temat - ledwo kilkanaście.
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Tylko, że wątek o czarnych został założony prawie rok temu, a ten w tym tygodniu 😛
Nie zakładaj od razu takiego czarnowidztwa...
Szczególnie, że przypomnę, że wątek o czarnych jest pełen czarnego humoru, absolutnie nie związanych z tematem wpisów, afer i wielu innych rzeczy, które stanowią chyba ponad połowę treści tam 😂😂😂

Kobieta

Soulmate86

Podrywacz
-duże libido
-lubie inicjować, próbować nowych rzeczy
-uwiebiam robić loda i uważam, że jestem w tym bardzo dobra
-przyjemnosc partnera jest dla mnie nawet ważniejsza niż moja
-nie ma dla mnie tematów tabu. Wręcz przeciwnie- swobodnie czuje sie w rozmowach z partnerem o seksie.
-jestem bardzo...namiętna. W lozku i poza nim.
-podobno cudownie się caluje.
-mam mega wrażliwe ciało na dotyk, co facetów bardzo kręci.
-nie traktuje seksu jak karte przetargowa. Za bardzo go lubie.

Kobieta

Saanvi

Dominujący
To co jest dobre dla jednego może się nie sprawdzać dla drugiego, ale lubię w sobie to, że po pierwsze uwielbiam dawać i sprawiać przyjemność. Nic mnie mocniej nie nakręca niż jak widzę, że jemu jest dobrze.
Jestem otwarta na eksperymenty, spełnianie wszelkich fantazji, mam tylko kilka granic, które na szczęście są też granicami partnera więc wychodzi na to, że możemy wszystko co chcemy.
Z wiekiem moje libido wystrzeliło w kosmos i najchętniej uprawiałabym seks aż padnę z wycieńczenia. Wcześniej pisałam, że aż partner padnie, ale życie wiele weryfikuje i to ja jednak szybciej odklepuję bo kolejnego orgazmu nie zniosę, ale tu przychodzi z pomocą anal ;)
Mam spore doświadczenie i wiem, że umiem wprowadzić faceta w pewne tematy tak jak trzeba i jestem przy tym cierpliwa.
Aby nauczyć się głębokiego gardła zaczynałam od trenowania w domu, a wszystko aby sprawić większą radość partnerowi, w końcu sama znalazłam w tym coś co mnie nakręca.
Lubię też podkręcać temperaturę kiedy jesteśmy daleko.

Kobieta

MoonikaWaw

Seks Praktykant
Nogi, nogi dobre.

nogi_dobre.jpg