• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Nadmiar sluzu

betermonia

Cichy Podglądacz
Hej mam pytanie jak wyglada sprawa u was z śluzem bylam u ginekologa wszystko ok cytologia itp wyszlo dobrze nie mam zadnych zmian a ciagle jestem mokra ... ktoras z was mpoze ma ppdobny problem?

A

Anika

Guest
Monia, trudno powiedzieć... Skoro jesteś zdrowa, to teoretycznie przyczyną może być utrzymujący się stan napięcia seksualnego np. masz seksownego partnera i tak reagujesz na jego o osobę. Im większe zaangażowanie w sytuację, tym więcej śluzu. Jeśli zbytni poślizg przeszkadza wam podczas stosunku, spróbuj pozycji ze złączonymi udami np. leżąc na brzuchu.

malegrzeszki

Nowicjusz
Jak wyżej + pytanie: non stop tak masz, czy może w jakieś określone dni cyklu? U mnie bywa tak, że czasem nic nic aż do gry wstępnej, a czasem się budzę z wielką plamą na piżamie i ze snami erotycznymi to nic wspólnego nie ma, bo sny pamiętam praktycznie z każdej nocy.

L

lickoneg

Guest
Ciesz się dziewczyno, bo z czasem nawilżenie pochwy Ci się zdecydowanie zmniejszy

magdus6669

Cichy Podglądacz
Ciesz się ,ciesz, ponieważ bardzo wiele dziewczyn ma problem z suchością pochwy, a wierz mi,że to jest duuuużo gorsze niż zbyt dużo śluzu ...

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry