• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Moja fantazja

Mężczyzna

zadzior

Cichy Podglądacz
Hej wszystkim chcialbym sie was spytać bo moze ktos tez ma taka fantazje lub ją moze spelnil nawet co sądzicie o cuckold temat tabu czy nie? Chcielibyście popatrzeć jak w moim przypadku bym chciał jak przyjaciel rucha wam dziewczyne?

Mężczyzna

stroiczek

Dominujący
Nie mam takich przyjaciół, którzy są napalonymi młodzieńcami.
Cuckold to przyszłość, ale ja już odchodzę do przeszłości.

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Hej wszystkim chcialbym sie was spytać bo moze ktos tez ma taka fantazje lub ją moze spelnil nawet co sądzicie o cuckold temat tabu czy nie? Chcielibyście popatrzeć jak w moim przypadku bym chciał jak przyjaciel rucha wam dziewczyne?
Niesamowite są to widoki, my mamy takiego "przyjaciela" ale jest on tylko i wyłącznie przyjacielem do takich spotkań, a.nienwnzyciu prywatnym na codzien jest on zmiennego miasta spotykamy się w.wiadomym celu, a co do np wyjścia do kina czy na piwo, pizzę od tego mamy innych znajomych, po prostu rozgraniczamy naszych znajomych, ... A co do patrzenia jak ten "przyjaciel" rucha partnerkę widoki sa niesamowite

Mężczyzna

dario_a_z

Dominujący
Od jakiegoś czasu mam to w głowie. Niestety jest 0% szans, że moja partnerka się zgodzi. Jest otwarta ale nie aż tak.

Mężczyzna

Vojtek

Podrywacz
Mam kumpla, który już kilka razy na moich oczach ruchał moją partnerkę. Przeżycie niesamowite 🙂

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
Mam kumpla, który już kilka razy na moich oczach ruchał moją partnerkę. Przeżycie niesamowite 🙂
Na czym polega ta niesamowitość. Patrzenie, jak kobietę, do której chyba coś czułeś jak się żeniłeś posuwa ktoś inny? Jaki to jest rodzaj przyjemności?

Mężczyzna

cuckoldman

Podrywacz
Na czym polega ta niesamowitość. Patrzenie, jak kobietę, do której chyba coś czułeś jak się żeniłeś posuwa ktoś inny? Jaki to jest rodzaj przyjemności?
A co jeżeli np kobieta ma fantazje o seksie z 2 panami lub z kobietą ? Chcę tego spróbować, chce realizować swoje zboczone myśli, co wtedy ? Chyba też może ? Czy nie i tylko faceci mogą ?

Mężczyzna

Franzol

Seks Praktykant
A co jeżeli np kobieta ma fantazje o seksie z 2 panami lub z kobietą ? Chcę tego spróbować, chce realizować swoje zboczone myśli, co wtedy ? Chyba też może ? Czy nie i tylko faceci mogą ?
Ja się pytam na czym polega przyjemność patrzenia jak Twoją kobietę rucha ktoś inny.

Mężczyzna

robi_wm

Seks Praktykant
ja pamiętam jak na pewnej prywatce będąc spity zaległem przy stole w błogim śnie a kolega uczestnik biesiady drugim pokoju używał moje szczęście. po zobaczeniu jego akcji zaległem ponownie w błogim śnie.