• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl

Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.

Młody bzyka 44latke

Kobieta

MoonikaWaw

Podrywacz
To prawda... a jeszcze lepsze te które mąż zaniedbuje w łóżku... One robią dosłownie wszystko...

Mój kolega z pracy (28 l.) się w takich wyspecjalizował. Mówi, że może nie są to szczupłe modelki, ale ma bzykanie na okrągło. Każdej obiecuje miłość, mówi, że jest tą jedyną, wspaniałą, niedocenianą, godną najlepszego kochanka. A na spotkania musi zapisywać z wyprzedzeniem, a one myślą, że taki zapracowany.

Mężczyzna

mmah

Podrywacz
Niedokonca i niebyl bym tego taki pewny. Poznalem taka byla starsza odemnie o 18 lat i niemiala zbyt wielkiego doswiadczenia
Miałem bardziej na myśli to że co im każesz to robią. Masz ochotę na anal, proszę, chcesz żeby Ci dupę wylizała? Liże jak pies kość... co rozkażesz to robią.

Mężczyzna

Loginvvm

Cichy Podglądacz
Ja mlody chlopak dymam 44letnia mamuśkę. Mówiła ze robię najlepszą minetke jaką miała w życiu. Czy jakaś dojrzała Pani jest chetna się o tym przekonać?
Zdradź lepiej jak udało Ci się ją poznać ?

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Mój kolega z pracy (28 l.) się w takich wyspecjalizował. Mówi, że może nie są to szczupłe modelki, ale ma bzykanie na okrągło. Każdej obiecuje miłość, mówi, że jest tą jedyną, wspaniałą, niedocenianą, godną najlepszego kochanka. A na spotkania musi zapisywać z wyprzedzeniem, a one myślą, że taki zapracowany.
Bo poniekąd jest, zapracowany heblowaniem :)

Mężczyzna

maxis

Erotoman
Miałem bardziej na myśli to że co im każesz to robią. Masz ochotę na anal, proszę, chcesz żeby Ci dupę wylizała? Liże jak pies kość... co rozkażesz to robią.
Bo są zdesperowane, przecież już młodsze nie będą i jest bardzo wyszukany model kobiety taka mamuśka, zwłaszcza, że faceci na ogół chcą młodsze do tych spraw, a takie mamuśki też chcą jeszcze coś przeżyć jak mają takie pragnienia.

Mężczyzna

TrueAssLover

Podrywacz
Ja mlody chlopak dymam 44letnia mamuśkę. Mówiła ze robię najlepszą minetke jaką miała w życiu. Czy jakaś dojrzała Pani jest chetna się o tym przekonać?
Jak liże tyłek najlepsze. Szkoda, że takie krótkie.

Kobieta

saymyname

Erotoman
Co za bzdury.
Proszę nie generalizować. Jest mnóstwo starszych kobiet, które mają kosmiczne wymagania i wolą być same niż narażać się na towarzystwo prymitywnej płci męskiej.

Mężczyzna

ergo.

Seks Praktykant
Co za bzdury.
Proszę nie generalizować. Jest mnóstwo starszych kobiet, które mają kosmiczne wymagania i wolą być same niż narażać się na towarzystwo prymitywnej płci męskiej.
Maxisem się nie przejmuj. Jak on coś pisze to w rzeczywistości zazwyczaj jest odwrotnie.

Mężczyzna

forg

Podrywacz
Co za bzdury.

I jest sporo desperatek - tak jak jest mnóstwo desperatów. Szczególnie niektórym facetom jest obojętne w co wsadzą. A potem zdziwieni że zostali ojcami :)

Mężczyzna

G.......

Podrywacz
To trzeba na taka trafic bo trafisz na domine to bedziesz jej szpilki calowac na smyczy jak piesek