Czego nie mozna powiedziec o Swkbodzie. Zbyt Swobodnej. Tatuaze, palenie, kilogramowa tapeta i med estet, klniecie w identycznym.nasileniu co u Verstappena czy Tsunody, masakra. Agresywna, (nie mam nic, ale do agresji sportowej, zadzioru i ambicji, to uwielbiam) odrzucajaca. Ale Ewa jest taka na codzien. Masakra.
Czego nie mozna powiedziec o Swkbodzie. Zbyt Swobodnej. Tatuaze, palenie, kilogramowa tapeta i med estet, klniecie w identycznym.nasileniu co u Verstappena czy Tsunody, masakra. Agresywna, (nie mam nic, ale do agresji sportowej, zadzioru i ambicji, to uwielbiam) odrzucajaca. Ale Ewa jest taka na codzien. Masakra.
Naaaareszcie kogos znalazlam na SF ktory lubi F1, i nie gada na czacie ze idz sie wykap w oleju, znormalniej i przyjsc do Nas ponownie haha! Ale ulgaaa
Naaaareszcie kogos znalazlam na SF ktory lubi F1, i nie gada na czacie ze idz sie wykap w oleju, znormalniej i przyjsc do Nas ponownie haha! Ale ulgaaa
Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej.