• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja w trakcie pracy

Mężczyzna

Lukasz_88

Biegły Uwodziciel
Niespodziewane emocje i wrażenia to jedno, z mojego punktu widzenia to byłoby co wspominać w przyszłości, że się coś takiego przeżyło.

Mężczyzna

xgn

Cichy Podglądacz
Kiedy dawniej pracowałem w biurze bardzo często waliłem w kiblu. Wynikało to głównie z tego, że -jak pisałem w innym wątku- kiedyś masturbacja była dla mnie sposobem na regulację emocji i stresu. Dziś jest przyjemnością samą w sobie i ze zdumieniem wspominam jak mogłem walić gruche w męskim kiblu, kiedy w kabinie obok ktoś robi dwójkę. Dziś pracuję zdalnie, więc okoliczności do trzepania są już zupełnie inne, choć i tak zdecydowanie wolę masturbację po pracy, kiedy nie myślę o tym, że w każdej chwili może mi przeszkodzić dźwięk wiadomości na Teamsie.

Mężczyzna

Łorszipaß

Cichy Podglądacz
Mnie to właśnie podnieca. Nakręca mnie myśl, że ktoś patrzy lub zobaczy. Wtedy puszczają mi hamulce.
W dodatku ta myśl w głowie, że gdyby ktoś zobaczył i spontanicznie dołączył...
Nogi mi miękną dosłownie. Mam w głowie tysiące scenariuszy tego, jak i z kim gdyby do tego doszło.
Też mam taką fantazję, że zostaje przylapany na masturbacji, i jakas kobieta dołącza.