• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

Masturbacja w prezerwatywie, za i przeciw

Mężczyzna

TomaszWroPL

Podrywacz
No właśnie, Panowie, masturbacja w prezerwatywie.
Wasze za i przeciw.

Moje przeciw (hmmm… tylko jedno):
  • Bezpośredni dotyk dłoni i penisa (a szczególnie główki) to doznanie nieporównane z niczym innym, znacznie wzmaga seksualne doznania i (do pewnego stopnia) siłę orgazmu
Moje za (jest ich więcej, wszystkie na podst. własnej praktyki):
  • Lubrykant samodzielnie dodany do prezerwatywy utrzymuje się znacznie dłużej niż na penisie traktowanym bezpośrednio dłonią
  • Prezerwatywa chroni penisa przed podrażnieniami w przypadku mocniejszego uścisku dłoni
  • Dzięki brakowi bezpośredniego dotyku dłoni średnio masturbacja trwa dłużej (przynajmniej u mnie)
  • Jeśli chcemy jeszcze bardziej wydłużyć masturbację to niezawodnym sposobem jest onanizowanie się w prezerwatywie opóźniającej z dodatkowo dolanym lubrykantem też o działaniu opóźniającym (na szczęście są takie!)
  • Podczas samego orgazmu możemy kontynuować masturbację (najlepiej jeszcze szybciej i mocniej) i skupić się tylko na orgazmicznej przyjemności w ogóle nie zawracając sobie głowy tym gdzie leci sperma
  • No i ponieważ sperma zostaje w prezerwatywie nie mamy problemu z usuwaniem śladów.

Co Wy na to?
Liczę na merytoryczną i dorosłą dyskusję.
Heheszkowców zapraszam na inne wątki.

Mężczyzna

DruhBoruch

Biegły Uwodziciel
Kupiłem kiedyś na Aliexpress za niecałe 2 dychy zestaw stu tanich prezerwatyw i czasami po dłuższej przerwie w waleniu jak wiem, że strzał będzie konkretny, używam ich żeby oszczędzić sobie sprzątania. Polecam każdemu spróbować, bo na pewno walenie w gumce powoduje mniejszy dyskomfort, niż uprawianie w niej seksu.

Mężczyzna

FioletoweKuleMarcina

Nowicjusz
Jak zwalę sobie setny raz to napiszę o tym pracę magisterską z dokładnymi wyliczeniami i po obronie dam ci znać.
tytuł pracy magisterskiej "masturbacja a wulkanizacja - wpływ ogumienia na otarcia oraz bezpieczne wyhamowanie wytrysku nasienia (by nie przyjąć cumshota w okolicę oczu)" lepiej w sumie walić w gumie niż w goglach narciarskich haha
wady gogli: zaparowane szkła, pielęgnowanie ich po każdej zabawie
zalety gogli:jednorazowy wydatek, przydatne w innych aspektach życia (spawanie,szlifowanie,jazda na nartach)
wady ogumienia: wielokrotne zakupy, dźwięk walenia bardziej słyszalny (wiem bo sam próbowałem trzy razy )
zalety: brak spermy na sobie lub w koło siebie; nie będzie stalaktytów na suficie po zabawach; trening wyobraźni gdyż mając ją na kutasie jest to ciało obce, można wyobrazić sobie że to np koleżanki odbyt!; zero otarć, po ściągasz i utylizujesz bez potrzeby wycierania brzucha lub innych części ciała
Kończąc mój wywód osobiście wolę wkładać w tzw kieszonke w stringach (miejsce podwójnego szycia materiał)
rozciągasz materiał, walisz, po do prania i parokrotnie użyć można 😎 Sam kupuje najtańsze stringi z temu w wielopaku i mam schowane, jak trafi się możliwość podebrać siostrze, kuzynce, koleżance itd
robię podmianke nowe za używane, a jak nie to wyobrażam sobie że to majtki jakiejś kobiety, do której w danej chwili sie masturbuje, zazwyczaj jest to jakaś znajoma dalsza lub bliższa z platformy społecznościowej ogólnie dostępnej typu Facebook, Instagram, fotka.pl, TikTok, a nawet zdarza się że wybór pada na jakąś znaną osobistość, tak jak ostatnio leciałem pod cameltoe julki sz. polskiej bokserki , sztos kopyto wielbłądzie, za sam kształt należy jej się złoto olimpijskie 😁