• Witaj na forum erotycznym SexForum.pl Forum przeznaczone jest wyłącznie dla dorosłych. Jeżeli nie jesteś pełnoletni, lub nie chcesz oglądać treści erotycznych koniecznie opuść tą stronę.
  • Cytuj tylko wtedy, gdy to konieczne. Aby odpowiedzieć użytkownikowi, użyj @nazwa_użytkownika.

mam 35 lat malego chuja i stulejke

Mężczyzna

fap.fapinsky

Cichy Podglądacz
co robic bo kolezanki zaplakane ze ja taki przystojny a wstydze sie zdjac gacie przy nich I udaje ze mam na nie wyjebane a jedna to mnie ostatnio chciala zgwalcic jak sie skapnela ze nie jestem zainteresowany
dajcie mi jakies rady jak przelamac strach i pojsc do lekarza albo inne rozwiazzania

Mężczyzna

ganymed

Podrywacz
co robic bo kolezanki zaplakane ze ja taki przystojny a wstydze sie zdjac gacie przy nich I udaje ze mam na nie wyjebane a jedna to mnie ostatnio chciala zgwalcic jak sie skapnela ze nie jestem zainteresowany
dajcie mi jakies rady jak przelamac strach i pojsc do lekarza albo inne rozwiazzania
Moj znajomy jeden mial usunietą chyba wlasnie w takim wieku i dopiero wtedy zaczął uprawiac seks. Odbił to sobie, ale niezupelnie zdrowo. No i do tego ma przewrażliwioną na mocniejsze wrażenia żołądź. Wielkiego też nie ma. Warto jednak się przełamać, idź to ogarnij pod narkozą.

Prywatne rozmowy
Pomoc Użytkownicy
    Nie dołączyłeś do żadnego pokoju.
    Do góry